„Domnişoare de onoare” şi alte premiere în weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

O nouă poveste cu vampiri vine să stârnescă panică în sălile de cinema, dar nici aventura nebună a domnişoarelor de onoare nu se sfârşeşte cu bine.

Iată ce premiere ajung în acest weekend în cinematografe.

Domnişoare de onoare/  Bridesmaids

Viaţa lui Annie pare un eşec. Falită şi nefericită, Annie este chemată „la datorie” în calitate de domnişoară de onoare pentru cea mai bună prietenă care urmează să se mărite.

Dar totul o ia razna în momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare una mai trăznită decât alta, trebuie s-o conducă la altar pe Lillian.

Priest: Răzbunătorul

Inspirat din benzile desenate create de japonezul Min-Woo Hyung, Scott Charles Stewart propune un thriller de groază cu vampiri şi războinici foarte interesant.

Un preotul (intrepretat de Paul Bettany) porneşte într-o aventură periculoasă pentru a-şi salva nepoata din ghearele unei haite de vampiri. Însoţit de şeriful Hicks (Cam Gigandet) şi de o fostă preoteasă războinică (Maggie Q), preotul ajunge în oraşul devastat Jericho, devastat de raziile vampirilor, unde va lupta cu forţe propii cu diavolului.

Iubit de împrumut/ Something Borrowed

După comedia „Fata din vecini”, Luke Greenfield revine cu o alta mai haioasă sperăm, tot despre fete şi… tot pentru fete.

Convinsă că fetele bune ajung în rai, iar fetele rele ajung unde vor, Darcy (Kate Hudson) realizează că nu are nimic de pierdut dacă face ce vrea.

Rachel (Ginnifer Goodwin), în schimb, este întruchiparea fetei bune… asta până când bea prea mult şi se trezeşte în pat cu Dex (Colin Egglesfield), fostul ei coleg de facultate şi, întâmplător, logodnicul lui Darcy.

Tanti

După un scenariu de Mircea Daneliuc, regizorul filmului „Cel mai iubit dintre pământeni”, Şerban Marinescu, aduce pe ecrane o poveste subversivă despre pedofilie şi România.

Marcel este om de afaceri belgian şi, deşi căsătorit cu Marilena, acesta îşi dă frâu liber pasiunii sale, respingătoare, pentru copii. Marilena este nevoită să tacă, de dragul mariajului lor.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter