Doi tineri care erau în vacanță în Borneo au dat peste o banană uriașă. Ce au făcut cu fructul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 iulie 2022, 15:01

Doi tineri plecați în vacanță pe insula exotică Borneo au avut parte de surpriza vieții lor când au descoperit o banană uriașă, de peste 2 kilograme. Cei doi au cumpărat imediat fructul, l-au pozat și l-au arătat prietenilor de acasă, iar imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Gabrielle Testa (22 ani) și iubitul ei, Ollie Porceddu (25 ani), au plecat în vacanță pe insula exotică Borneo, unde, pe lângă peisajele spectaculoase și experiențele culinare specifice zonei, au avut parte de o surpriză neașteptată într-o piață de fructe și legume – au dat peste un fruct uriaș, așa cum nu mai văzuseră.

Gabrielle și Ollie au văzut fructul gigantic și nu le-a venit să creadă. Era aproape cât tot antebrațul unui adult. Ei au cumpărat imediat banana uriașă, au pozat-o și au trimis pozele acasă, la familie și prieteni. Imaginile s-au răspândit pe rețelele de socializare. Oamenii din întreaga lume au fost surprinși să vadă uriașa banană, mulți spunând că au mai întâlnit fructe mai mari, dar niciodată atât de mari!

Cuplul din Borneo a decis să mănânce banana uriașă, de peste 2 kilograme, dar chiar și pentru două persoane efortul a fost mare. Tinerii au povestit că au dat gata banana abia după 2 zile!

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter