Doi oameni se luptă pentru custodia unui ursuleț de pluș

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 06 noiembrie 2018, 18:21
Despărțirile sunt momente dificile în viața fiecărui cuplu. Dar și mai greu este să împarți lucrurile dragi, mai ales dacă ai copii și trebuie să împarți custodia. Aceasta este și povestea unui cuplu care se luptă pentru custodie...dar nu a unui copil, ci a unui ursuleț de pluș.

O femeie a decis să își expună problema pe un site pentru mămici. Aceasta a explicat că iubitul ei, în vârstă de 40 de ani, nu i-a spus fostei iubite că a început o nouă relație, iar lucrurile au devenit ciudate când fosta iubită a apărut la ușa lor pentru a lua ursulețul, numit Bear, în vacanță.

Când partenerul meu s-a mutat la mine, fosta lui iubită a venit la ușa mea pentru a-l lua pe Bear care urma să meargă „în vacanță” cu ea”, a scris femeia pe site.

Partenerul meu nu m-a avertizat că se va întâmpla acest lucru și credeam că a venit doar să lase câteva din lucrurile lui. El i-a dat ursulețul, dar a fost extrem de ciudat totul. Oricum, am crezut că asta a fost tot și că ea va fi prea rușinată că îl mai ceară pe Bear”, a continuat ea.

Astăzi, iubitul meu și cu mine am luat masa în oraș și, la desert, a menționat, foarte ciudat, că va ieși în seara aceasta și îl va lua cu el pe Bear, care își va petrece Crăciunul cu fosta iubită. Îl va lăsa pe Bear la ea înainte de a se întâlni cu niște prieteni”, a povestit femeia debusolată.

Sunt 100% sigură că nu se întâmplă nimic între iubitul meu și fosta sa parteneră dar acest lucru m-a făcut să mă simt extrem de ciudat și inconfortabil și puțin nesigură”, a încheiat ea.

Însă lucrurile nu s-au încheiat. În momentul în care și-a întrebat partenerul de ce nu îi cumpără fostei iubite un alt ursuleț sau de ce nu i-l dă pe acesta de tot, el i-a zis că i-ar „lipsi personalitatea lui Bear”.

Iar acest lucru este atât de ciudat”, a subliniat ea.

Celelalte utilizatoare au fost de acord cu ea, susținând că este neobișnuit ca un bărbat de 40 de ani să fie atât de atașat de un ursuleț de pluș.

Pe de altă parte, o altă utilizatoare a site-ului a spus că și ea a împărțit jucării de pluș cu un fost iubit, dar niciodată nu au făcut schimb de custodie.

Alte persoane i-au recomandat să îl părăsească pe domnul în cauză.

Citește și: Un chinez a descoperit cel mai mare țânțar din lume

Citește și: Cursă cu dovleci de 400 de kilograme și vâsle, într-un orășel din Belgia

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter