Doi nevăzători s-au căsătorit, după ce câinii lor s-au îndrăgostit! Video

De Geo Berciu, pe

Povestea a doi nevăzători din Marea Britanie pare desprinsă din filmul de desene animate „101 de dalmaţieni”: cei doi s-au căsătorit, după ce câinii lor însoţitori s-au îndrăgostit.
Claire Johnson (50 ani) şi Mark Gaffey (51 ani) sunt orbi, dar acest lucru nu i-a împiedicat să-şi dea seama că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi să se căsătorească săptămâna trecută. Inedit în povestea lor de dragoste este faptul că cei doi au devenit un cuplu, după ce câinii lor însoţitori, Venice şi Rodd, din rasa Labrador-Retrievers, s-au împrietenit în timpul unor cursuri de antrenament pe care necuvântătoarele le-au urmat în 2012.
Doi nevăzători s-au căsătorit, după ce câinii lor s-au îndrăgostit! Video

„Câinii noştri erau vedetele cursurilor de antrenament unde ne-am cunoscut, povestea lor de amor, mai exact, devenise cunoscută printre toţi cei care erau înscrişi la acel curs. Toţi făceau glume despre cum câinele lui Mark, Rodd, şi al meu, Venice, erau destinaţi să fie împreună“, a povestit Claire pentru Daily Mail. Însă de la glumă la povestea de dragoste dintre cei doi stăpâni nu a fost decât un pas.
Doi nevăzători s-au căsătorit, după ce câinii lor s-au îndrăgostit! Video

„La fel ca şi câinii noştri, chiar suntem cei mai buni prieteni şi suflete pereche. Nu am nicio îndoială că cei care ne-au adus împreună şi m-au ajutat să-mi găsesc adevărata dragoste sunt căţeii noştri însoţitori“, este de părere Claire, care şi-a pierdut vederea pe când avea 24 de ani, din cauza diabetului. În ciuda acestui handicap, femeia spune că a învăţat să descopere fericirea în alte lucruri. Un exemplu este şi modul în care s-a întâlnit cu Mark, care s-a născut fără vedere, cel care i-a devenit soţ la numai un an după ce câinii lor le-au făcut cunoştinţă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter