Fiica lui Marius Moga, Maria Elisabeta a început clasa zero: „Nu e genul de copil care să se abțină dacă are ceva de spus”

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Marți, 28 septembrie 2021, 10:21

O prezență mereu agreabilă, cu o energie pozitivă debordantă, mult apreciatul compozitor și producător de muzică pop & dance, Marius Moga ne-a dezvăluit detalii interesante despre personalitatea fiicei sale, Maria Elisabeta, dar și ce activități preferă atunci când vor să petreacă timp de calitate împreună.

Fetița lor va împlini în luna octombrie șase ani, drept pentru care, Maria Elisabeta a început deja clasa zero, un moment mult așteptat de micuță. Dezinvoltă și foarte isteață, Maria Elisabeta și-a arătat personalitatea în prezența evaluatoarei, emoționând-o cu discursul ei.

“E un copil foarte isteț și are mereu răspunsurile la ea. Doamna evaluatoare ne-a confirmat spunându-ne când am fost cu ea la înscriere că ‘da, ea știe să răspundă în stilul ei și are încrederea să se contrazică pe alocuri ‘, dar eu cred că așa trebuie. Nu e genul de copil care să se abțină dacă are ceva de spus”, a povestit Marius Moga, jurat la SuperStar România, show-ul care se difuzează la PRO TV și oferă șansa oamenilor obișnuiți să devină superstaruri.

Ce activități preferă cei trei, Marus Moga, soția sa, Biancă Lăpuște și Maria Elisabeta atunci când vor să iasă din rutină? „Muzică, dans, înot, acestea sunt activitățile noastre preferate atunci când ne petrecem timpul împreună. Ne axăm pe cele care ne scot din ale noastre. Maria Elisabeta ne învață mai mereu ce înseamnă buna dispoziție.”

Citește și:
Smiley și Gina Pistol și-au luat bonă? Cine are grijă de Josephine când cei doi se relaxează
Connect-R își amintește de cel mai cool moment din școală: „Am ales să dansez pe o piesă a lui Michael Jackson și am reușit să-i uimesc pe toți cu mișcările mele”
Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu, de urgență la spital. „Avem în spitale niște doctori foarte buni”
Regina Elisabeta, din nou în doliu la jumătate de an de la moartea soțului ei, Prințul Philip

Vedeta nu exclude varianta ca fiica lui să devină în viitor o mare artistă: „Se mai întâmplă să dispară în camera ei vreo oră. Acolo stă și își pune o ținută nouă pe care o asortează cu tot felul de accesorii, își dă ojă pentru copii… Ce să mai?! Apare toată gătită și obișnuiște să îmi spună ‘vreau să vă prezint un dans’ și apoi dă drumul la muzică și gata, ea are moment. Se prezintă și apoi intră în scenă zicând, ‘în atenția dumneavoastră, Maria Elisabeta Moga. ‘ și apoi, reapare. Are tot felul de roluri. Tot ea face switchurile sau mă pune pe mine câteodată să o prezint.

 A început să îi placă foarte mult activitatea asta. N-am forțat-o, adică am lăsat-o singură să își găsească drive-ul. Când mă vede la televizor spune ‘uite, ăsta-i tati, tati al meu.’ Apreciază tot mai mult activitățile noastre și e mândră de noi. Cât despre ea, până acum nu prea își verbaliza numele, dar acum face asta mai des. Spune ‘eu sunt Maria Elisabeta și, da, tati face muzică. Îl cheamă Marius Moga. Se simte norocoasă.”, a povestit cu entuziasm artistul pentru unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter