Dieta Insane Power, episodul 5

De Trombon.ro, pe

Sunt extrem de vioi şi de optimist. Ba, aş putea spune că sunt chiar
sportiv, după ce m-am ambiţionat şi am traversat pe trotuarul celalalt…
… când era să dau nas în nas cu unul din foştii mei colegi de la aerobic. N-aş fi vrut să mă ţină de vorbă, să mă întrebe de ce n-am mai dat pe-acolo. În plus, am făcut şi o plimbare prin Herăstrău. Am mers cam 100 de metri, apoi m-am oprit pe o bancă, pentru că nu vreau să-mi forţez inutil inima. Sistemul medical din Romania e la pământ – vezi aventurile de săptămâna trecută, când am fost măcelarit de sadicii din spital.

Dieta merge de minune, monotonia e foarte reconfortantă pentru mine. În plus, nu trebuie să alerg disperat pentru a-mi pregăti prânzul, sau pentru a găsi cine ştie ce ingredient în piaţă. Deşi e la doi paşi de mine, e plină de oameni josnici, care abia aşteaptă să-ţi dea în cap şi să-ţi fure portofelul. Aşa, cu kebab, ştii o treabă.

În unele zile mă simt aproape euforic. Mama spune că poate e de la suta de grame de whisky pe care o beau în fiecare dimineaţă, dar ea aşa a fost întotdeauna, îi place să exagereze.

Recunosc, am avut câteva îndoieli în legătură cu dieta Insane Power, dar evoluţia pozitivă din ultima săptămână mi le-a spulberat. Nu m-am cântărit, pentru că nu am avut timp, am fost foarte ocupat. Am decis să scriu o carte despre propria mea aventură cu dieta Insane Power. Am găsit şi un titlu foarte „catchy”, zic eu: „Cum am slăbit 35 de kilograme în 2 luni, urmând dieta Insane Power”. Eu zic că o să se vândă ca pâinea caldă. Va trebui însă să fac sacrificii. Voi fi nevoit să renunţ la plimbări şi să stau mai mult acasă, să lucrez la carte.

Şi, apropo de pâinea caldă, cred că am găsit inspiraţia pentru următoarea repriză de regim.

Iată meniul pentru această săptămână! Dieta Insane Power, episodul 5
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter