Destinaţii: Top 4 oraşe ciudate din lume. Tu ai putea trăi acolo?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 11 august 2020, 11:25

Dacă te-ai simţit vreodată sufocată în jungla urbană, nu ai vizitat câteva oraşe de-a dreptul bizare. De la oraşul din mijlocul gazelor toxice ale unui vulcan, la oraşul unde trăiesc doar pitici sau oraşul din gunoaie, aceste localităţi nu au limite în ceea ce priveşte bizarul. Iată 4 dintre cele mai ciudate oraşe din lume. Tu ai putea trăi acolo?

Manshiyat Naser – oraşul din gunoi

Manshiyat Naser este un oraş cu şomaj zero, case ieftine şi locuitori care se descriu drept „fericiţi”. Dar e departe de a fi un oraş idilic. Situat în apropierea capitalei egiptene Cairo, oraşul este locul unde se adună tot gunoiul din metropolă.
Oamenii de aici trăiesc înconjuraţi de munţi de gunoi şi îşi câştigă existenţa din sortarea deşeurilor. De multe ori oamenii trăiesc doar din ce găsesc în gunoiae, din materialele reciclabile sortate şi din transportul gunoiului pe categorii.
În ciuda faptului că nu au apă curentă sau electricitate, cetăţenii nu se plâng şi trăiesc destul de mulţumiţi.

Miyake-jima – oraşul din vulcanul toxic

Miyake-jima este o insulă de pe coasta Japoniei, unde turiştii nu se încumetă să vină. Acest lucru se datorează faptului că principala localitate se află în mijlocul unui vulcan activ, unde străzile se afundă în acid sulfuric letal de câteva ori pe zi.
Deşi oamenii de acolo sunt forţaţi să poarte mereu cu ei măşti de gaze, în caz că sună alarma, ei nu se mută. De ce? Pentru că întreg oraşul şi locuitorii fac parte dintr-un experiment ştiinţific, plătit de guvern.
Mai multe orase ciudate, pe pagina urmatoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter