Mădălina Manole – cele mai importante evenimente din viaţa ei

De Erika Chivu, pe

Dincolo de scandalul început la moartea ei, Mădălina Manole rămâne una din cele mai îndrăgite artiste ale României. Iată cele mai importante momente din viaţa şi cariera ei.
Deşi a trecut un an de la moartea Mădălinei Manole, care astăzi ar fi împlinit 44 de ani, scandalul din familia ei continuă. Printre vorbele grele pe care şi le arunca soţul şi părinţii artistei, auzim despre dezhumare, redeschiderea anchetei şi alte lucruri care ne fac să o vedem pe artistă ca obiect al unei controverse, în timp ce vocea, talentul şi personalitatea ei sunt uitate încet, încet.

Să ne reamintim care au fost cele mai importante momente din viaţa Mădălinei Manole!

Mădălina Manole - cele mai importante evenimente din viaţa eiConform biografiei postate pe site-ul sau, Mădălina şi-a început cariera la începutul anilor ’80, cântând piese folk în cadrul cenaclului „Serile Scânteii Tineretului”. Încă de pe atunci devenise cunoscută.

După ce a studiat canto sub îndrumarea Mihaelei Runceanu, Mădălina a debutat în muzica uşoară pe scena Festivalului de la Mamaia, cu piesa „Un om sentimental”, care i-a adus o menţiune.

Acesta a fost începutul relaţiei personale şi profesionale cu Şerban Georgescu, primul ei soţ. Împreună au lansat unele din cele mai cunoscute piese ale muzicii uşoare româneşti, printre care „Fată dragă”, „Te-am văzut, mi-ai plăcut”, etc.

Mădălina Manole - cele mai importante evenimente din viaţa eiPână în 1994 avea deja la activ trei discuri de aur, datorită primelor trei albume lansate, care au înregistrat vânzări record.

În 1994, după mai mulţi ani de relaţie, Mădălina s-a căsătorit cu Şerban Georgescu, mai în vârstă decât ea cu 17 ani. S-a spus atunci că ea ar face acest pas din interes, însă conform apropiaţilor, artista era cu adevărat îndrăgostită de primul ei soţ, pe care l-a iubit până la moarte.

În 1997, Mădălina a fost prima cântăreaţă de muzică pop care a lansat un album de muzică populară românească – „Lină, Lină, Mădălină”
După o viaţă de familie tensionată, în 2002, Mădălina Manole a divorţat de Şerban Georgescu.

În 2009, a adus pe lume copilul pe care şi-l dorea de peste 10 ani, însă nu putuse să-l aibă. Tatăl a fost Petru Mircea, un inginer de sunet pe care îl cunoscuse în timp ce îşi înregistra melodiile. În toamna lui 2009, Mădălina şi Petru au făcut atât botezul copilului, cât şi cununia religioasă.

Câteva luni mai târziu, în februarie 2001, a avut loc lansarea unui nou album, „09 Mădălina Manole”.

Pe 14 iulie 2010, ziua când ar fi împlinit 43 de ani, Mădălina Manole s-a sinucis.

Mădălina Manole - cele mai importante evenimente din viaţa ei

Foto: Youtube, arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter