Denis Roabeș, de la The Motans, în lacrimi la Vocea României. Ce l-a emoționat pe juratul de la PRO TV

De Unica.ro, pe

Vocea României face în această seară8 încă un pas spre marele deznodământ. Antrenorii talent-showului de la PRO TV își vor trimite în ring ultimele cupluri de concurenți care se vor duela pentru un loc în etapa următoare a competiției.

Pentru că miza este una uriașă, iar concurenții își doresc să meargă cât mai departe spre visul lor de a fi Vocea României, aceștia vor da și în ediția de vineri tot ce au mai buni pentru a-i convinge pe jurați că merită să rămână în concurs.

Vocea României: ultimele dueluri în showul de la PRO TV

Relațiile concurenților au trecut dincolo de competiție, iar acțiunile lor au ajuns și la urechile antrenorilor, care nu se sfiesc să împărtășească informațiile pe care le dețin. „Băiatul ăsta îi scrie unei fete de la mine ce frumoasă e una, iar alteia ce frumoasă e cealaltă. Și are și iubită, are prietenă”, le spune Irina colegilor ei despre un concurent din echipa Smiley și Theo Rose.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Denis Roabeș, de la The Motans, în lacrimi la Vocea României. Ce l-a emoționat pe juratul de la PRO TV
Antrenorii și prezentatorul emisiunii Vocea României

Emoții uriașe în ringul de la Vocea României

Dacă înainte de această etapă unele voci s-au făcut remarcate mai mult, de data aceasta lucrurile se schimbă radical în cazul unor concurenți a căror performanță este depășită de cei care reușesc să aibă o reprezentație strălucitoare în ring. Sunt foarte multe răsturnări de situație, emoții uriașe și decizii neașteptate. „L-ați făcut pe Denis să plângă, iar eu nu l-am văzut niciodată pe Denis plângând”, spune
Irina.

Citește și: Denis Roabeș, de la The Motans, s-ar fi căsătorit în secret. Indiciul care l-a dat de gol pe antrenorul de la „Vocea României”

Vocea României este difuzată în fiecare vineri seara, începând cu ora 20:30, la PRO TV. În acest sezon juriul este format din Denis,, solistul trupei The Motans, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Theo Rose, care împarte același scaun cu veteranul emisiunii, Smiley.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter