Harper Seven – prima fetiţă a cuplului Beckham

De Unica.ro, pe

Moda numelor ciudate rămâne în tendinţe pentru vedetele de la Hollywood, iar soţii Beckham nu ies din rigorile ei. Fosta componentă Spice Girls a născut duminică o fetiţă…
…iar David Beckham a fost mândru să anunţe pe Facebook numele acesteia, Harper Seven.

Brooklyn, Romeo şi Cruz Beckham au nume destul de populare pentru nişte copii atât de celebri, aşa că pentru cel de-al patrulea copil, soţii Beckham s-au gândit la unul mai puţin comun, mai ales că este şi prima fetiţă care va purta numele Beckham.

Deşi este al patrulea copil al cuplului, fetiţa a fost botezată „Şapte”, probabil cifra norocoasă a cuplului, la care a adăugat şi denumirea unei posibile vocaţii pe care micuţa ar putea-o avea, „Harper”, în traducere, „cântăreaţă la harpă” sau „harpistă”.

Dintre toţi cei patru copii, doar Harper Seven va fi strigată pe două nume, ceilalţi având câte unul, respectiv, Brooklyn (12 ani), Romeo (8 ani) şi Cruz (6 ani).

Fetiţa a fost născută prin operaţie de cezariană şi cântărit 3,45 de kilograme.
Într-un interviu acordat în aprilie, pentru revista People, cuplul britanic declarase că îşi doreşte de această dată o fetiţă, însă indiferent de sexul copilului, bucuria va fi aceeaşi.

Săptămâna trecută, Beckham a postat pe Facebook o fotografie cu Victoria, fără ca aceasta să ştie, fosta căntăreaţă mărturisind că nu este de acord cu ideea de a poza în pictoriale în timpul sarcinii.

Harper Seven - prima fetiţă a cuplului Beckham

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter