Cum să îți protejezi telefonul de stricăciuni costisitoare

De Unica.ro, pe

Telefoanele noi sunt pe cât de performante, pe atât de fragile. Orice moment de neatenție poate cauza pagube importante, dar stricăciuni poate produce și frigul. Iată de ce este bine să ții cont de câteva recomandări de protecție a telefonului.

Husele protejează telefonul de lovituri și de frig

Telefoanele noi pot să alunece destul de ușor din mână și orice căzătură poate să producă stricăciuni costisitoare. Folosește o husă de telefon pentru a proteja telefonul de lovituri, dar și de temperaturi foarte joase, diferențe de temperatură și umezeală.

Foliile de protecție apără ecranul de zgârieturi

Cea mai vulnerabilă componentă a unui telefon este ecranul, iar pentru a-l înlocui, va trebui să scoți din buzunar o sumă importantă. Din fericire, ecranul poate fi ferit de zgârieturi prin aplicarea unei folii de protecție, care nu numai că nu afectează în vreun fel modul în care vei folosi telefonul, dar îi și prelungește durata de viață.

Astfel de folii telefoane sunt simplu de aplicat, fie că optezi pentru o folie tempered glass,  ideală împotriva zgârieturilor, sau o folie antișoc, care va proteja telefonul de loviturile puternice.

Nu lăsa telefonul în soare

Telefoanele trebuie ținute departe de lumina directă a soarelui și trebuie ferite, de asemenea, de frig intens, diferențe bruște de temperatură și umezeală, altfel pot să apară probleme de funcționare.

Nu ține telefonul în buzunarul de la spate

Nu doar că există riscul să îl pierzi sau să îți fie furat, dacă obișnuiești să îți ții telefonul în buzunar, dar îl și poți zgâria foarte ușor, sau te poți așeza din greșeală pe el.

Tu ce alte metode folosești pentru a-ți proteja telefonul de daune costisitoare?

Sursa foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter