Cum poți să vezi un Insta Story fără ca cealaltă persoană să știe

De Mădălina Manole, pe
Instagramul a devenit din ce în ce mai popular printre români și chiar, din anumite puncte de vedere, a triumfat în fața Facebook-ului, o rețea socială care a câștigat încă de la început destul de mult teren la noi în țară, ocupând primul loc în preferințele populației.

Instagram-ul, asemenea Facebook-ului, oferă posibilitatea de a crea Insta Story, adică o poveste care va fi vizibilă urmăritorilor timp de 24 de ore. Ei bine, așa cum tu poți să vezi povestea celorlalți și aceștia pot vedea că ai urmărit-o, situație care nu se întâmplă dacă intri pe contul persoanei respective și te uiți doar la fotografii.

Sunt cazuri în care curiozitatea te împinge să vezi Insta Story-urile unor persoane care ți-ai dori să nu știe că le spionezi, de exemplu, în cazul unui fost iubit. Ei bine, iată că poți face asta și fără ca el să te descopere! Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicația Instagram și să lași poveștile tuturor să se încarce, fără însă a le deschide. Apoi, activeaza-ți modul avion și întoarce-te în aplicația Instagram. Acum te poți delecta cu orice Insta Story fără ca persoana respectivă să afle că i-ai vizitat profilul.

Pe de altă parte, o altă metoda, însă nu la fel de eficientă, dar care te poate ajuta în situații limită, este să-i urmărești poveștile de pe Instagram și apoi să blochezi persoana respectivă. Astfel, aceasta nu te va regăsi în lista de persoane care i-au văzut Insta Story-ul, însă nici tu nu vei mai putea pe viitor să-l urmărești, decât dacă îl vei debloca. Această metodă este mai incomodă deoarece, chiar dacă nu presupune niciun risc, trebuie să știi că, blocând o persoană, nu o vei mai avea în lista de prieteni și toate aprecierile, like-urile, primite se vor anula, cel puțin până nu o vei debloca. Dacă persoana respectivă nu are contul privat, nu va fi necesar ulterior să-i dai Follow (Urmărește) pentru a vedea ceea ce publică în Insta Story sau pe profil, ci doar să-l deblochezi după 24 de ore.

Citește și – Cum afli cu cine vorbește iubitul tău pe WhatsApp

Citește și – Cum poți să citești mesajele de pe WhatsApp fără să se vadă că le-ai citit

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter