Cum a descoperit o femeie că a purtat greșit sutienele, timp de 20 de ani. Probabil că și tu faci aceeași greșeală

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 23 octombrie 2017, 16:44
Te-ai gândit vreodată că este posibil să fi purtat în mod greșit sutienul până acum? Brittany Packnett, o femeie din Ecuador , a publicat recent pe contul său personal de Twitter instrucțiunile de utilizare a sutienului și multe femei au ajuns la concluzia că nu au știut să îmbrace corect acest articol vestimentar până acum. 

„Am procedat greșit până acum”, a scris femeia în postarea ei. Mii de femei au reacționat la mesajul lui Brittany, o activistă care are peste 96.000 de urmăritori pe contul de socializare, după ce au experimentat același șoc când au văzut manualul de utilizare al sutienului.

Potrivit celor de la „ThirdLove”, compania care a publicat manualul de instrucțiuni, sutienul trebuie închis întotdeauna la prima gaică, iar bretelele trebuie reglate în fiecare lună.

„Mi-am purtat sutienele în mod greșit timp de 20 de ani. Ca multe alte femei, credeam că trebuie să îmi închid sutienul la gaica din mijloc pentru a-l fixa bine pe spate, însă el trebuie închis de fapt la gaica cea mai slăbită”, a mai scris Packnett pe Twitter.

Fotografia postată de Brittany Packnett a declanșat reacții puternice în mediul virtual, mai ales din partea femeilor care au constatat că nici ele nu au îmbrăcat corect sutienele.

„Majoritatea femeilor poartă sutiene mult prea mari pentru ele”, a declarat Rael Cohen, designerul lenjeriei intime ThirdLove. „Un indiciu este că, atunci când închizi sutienul la orice altă gaică decât cea mai slăbită, banda elastică este probabil prea largă”.

Chiar dacă poate părea surprinzătoare, explicația expertei are sens.

„Când purtați un sutien nou, țesătura este nouă, așa că are toată elasticitatea”, explică ea. „Când îl închideți la cea mai slăbită gaică, ar trebui să îl simțiți strâns pe spatele vostru. După ce îl purtați timp de o săptămână, veți realiza că a devenit ceva mai elastic. Dacă îl purtați la cea mai slăbită gaică de la început, vă va permite două ajustări suplimentare pe parcurs ce sutienul se va întinde. Astfel, vei putea purta un sutien pentru mai mult timp”.

Partea cea mai importată în ceea ce privește purtarea unui sutien este că trebuie să te simți confortabil în el. Cu toate acestea, aceste indicii sunt importante pentru că pot conduce la o mai bună și mai durabilă aplicare.

Citește și – La ce foloseşte gaica de pe spatele cămăşii

Citește și – De ce au agrafele de păr o latură curbată

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter