Ai face baie într-un hamac? Vezi cât costă ciudăţenia

De Diana Zagrean, pe

O companie britanică de design interior a inventat o cadă de baie suspendată, care seamănă cu un hamac.
 
Proiectul numit „The Vessel” (vasul, nava, n.red.) este o cadă lungă de 2,7 metri, care în loc să stea pe podea, stă suspendată de pereţi, are forma unui hamac stilizat şi se scurge…pe jos.
Creatorii ciudatei căzi de baie spun că au vrut să împace două concepte de relaxare: hamacul comod şi suspendat şi baia fierbinte cu bule.
Ai face baie într-un hamac? Vezi cât costă ciudăţenia
Nu oricine poate să-şi instaleze ciudatul proiect de design interior în casă, deoarece, fiind suspendată, cada nu are scurgere obişnuită. Apa se scurge direct pe podea, printr-o deschidere.
La fel se şi umple, printr-o ţeavă înată cu robinet care se ridică din podeaua băii.
Ai face baie într-un hamac? Vezi cât costă ciudăţenia
Artistică sau doar foarte ingenioasă, cada suspendată este foarte lungă faţă de o cadă normală, ceea ce o face perfectă pentru persoanele înalte. În plus, izolarea este făcută cu spumă pe interior, ceea ce înseamnă că temperatura apei se menţine mai mult timp.
Variantele de culori vor fi cu siguranţă pe gustul multor doamne, deoarece „The Vessel” vine din fabrică pe argintiu, bronz, roz sau negru.
Ai face baie într-un hamac? Vezi cât costă ciudăţenia
Preţul unei asemenea instalaţii artistice de relaxare este pe măsura ingeniozităţii creatorilor ei. Cada hamac costă nu mai puţin de 22.500 de lire sterline (aproximativ 28.000 euro) şi vine în ediţie limitată de 12 bucăţi. Ai face baie într-un asemenea hamac de fibră de carbon?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter