Cum îţi decorezi casa de Crăciun

De Lumea Femeilor, pe

Spiritul Crăciunului trebuie simţit în fiecare colţişor din casă, nu doar în jurul bradului. Împodobeşte-ţi întregul cămin de Sărbători!
Să împodobeşti bradul este, deja, floare la ureche. Trebuie doar să ţii cont de cromatica generală a interiorului şi de tendinţele în materie de decoraţiuni.
Dar, pe lângă “eroul principal” din poveste – bradul -, este momentul ca toată casa ta să îmbrace straie de sărbătoare, ca să-ţi aminteşti şi să te bucuri cu fiecare pas de această perioadă magică: naşterea Domnului şi a Noului An

Bricolajul e în tendinţe şi de Crăciun

Există atâtea decoraţiuni specifice Crăciunului! Multe le poţi confecţiona chiar tu (că tot suntem în plină criză), mai ales că astfel vor fi exact pe gustul tău. Rămân la putere coroniţele de brad, lumânările colorate şi parfumate, textilele în culori tradiţionale (roşu si alb), ceramica pictată şi, pentru sacul Moşului, cadourile frumos împachetate cu mâna ta.

Atmosfera de sărbătoare se simte… de la uşă

Agaţă, pe uşile de exterior şi de interior, coroniţe naturale din brad, de dimensiuni medii şi simplu decorate: câteva globuleţe în maximum două culori, beteală asortată şi, eventual, câteva conuri. Vei trece pragul însufleţită de bucuria Sărbătorilor de iarnă.
Cum îţi decorezi casa de Crăciun

…şi de la fereastră

Un aranjament din crenguţe de brad cu fundiţe colorate sau câteva lumânări aprinse  (poate chiar o instalaţie cu beculeţe aprinsă) sunt suficiente pentru a delimita trecerea din exterior în interior.

Aprinde lumânările de Crăciun!

Înfipte în sfeşnice cu stil, în aranjamente de sezon sau în suporţi simpli, oricum ar fi, aprinde-le! Vor însufleţi atmosfera şi vor crea o scenografie de poveste!

Împodobeşte casa!

Oricât de aglomerată ar fi, sigur se găseşte un colţişor în care să pui un mic aranjament din brad şi/sau un ciorăpel tricotat alb-roşu, luminaţi de o lumânare. Ca să te bucuri, împreună cu cei ţie dragi, de Sfintele Sărbători!
Cum îţi decorezi casa de Crăciun
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter