Cum a cumpărat o casă cu a agrafă de birou. Citeşte povestea incredibilă

De Diana Zagrean, pe

Un tânăr canadian a vrut să vadă dacă un joc din copilărie îi poate aduce o aventură. În câteva luni, el a reuşit să dea la schimb o agrafă de birou pe o…casă cu câteva camere. Află cum a cumpărat o casă cu a agrafă de birou. Citeşte povestea incredibilă a lui Kyle MacDonald

Totul a pornit de la o agrafă roşie de birou şi un joc de copii

Canadienii joacă foarte des un joc numit „Bigger and better” (mai mare şi mai bun, n.red.). Copiii se adună şi încep să dea la schimb obiecte, pornind de la ceva mic şi neînsemnat şi ajungând până la jucării sau teme pentru acasă.
Kyle MacDonald, un tânăr din Vancouver, Canada s-a gândit în 2005 să testeze limitele Internetului, să-şi facă prieteni noi şi să se joace un joc din copilărie, cu reguli adulte.
El a pus o agrafă roşie de birou pe un site de cerere-ofertă celebru (Craigslist, asemănător unor site-uri ca Okazii, Tocmai sau Mercador de la noi) specificând că o dă la schimb pe un obiect mai amre şi mai bun.
Două fete au fost amuzate de oferta lui şi au propus un pix în formă de aligator în schimbul agrafei. Cei trei s-au întâlnit şi jocul a început.
În următoarele luni, canadianul a dat la schimb un aragaz cu gaz pentru camping, un snowmobil, obiecte de colecţie valoroase pentru colecţionari, o petrecere cu mult alcool, o întâlnire cu Alice Cooper (cântăreţ celebru de rock), un apartament în chirie şi chiar un rol într-un film la Hollywood.
Schimburile s-au oprit atunci când Kyle a primit la schimb o casă pe pământ, cu câteva camere şi etaj.
Citeşte mai departe şi vezi toate schimburile care au dus la casa cu trei dormitoare într-un an de la prima ofertă, cea cu agrafa, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter