Sfaturi de frumuseţe de la instructorul de yoga de 96 de ani

De Diana Zagrean, pe

Tao Porchon-Lynch este un celebru instructor de yoga, fost fotomodel, actriţă şi dansatoare profesionistă. Nu numai că inspiră mii de oameni în fiecare an, dar face asta în paşi de dans, sau stând în cap şi asta la 96 de ani. Vezi video haios cu bătrânica la petrecerea de ziua ei.
 
Bătrânica face furori încă din tinereţe, când s-a născut în India, a fost model şi s-a apucat de yoga foarte devreme. Când a izbucnit cel de-al doilea război mondial, Tao s-a mutat în Marea Britanie, unde a devenit dansatoare profesionistă.
Mutată cu soţul ei în Statele Unite în anii ’60, simpatica şi energica Tao Porchon-Lynch a devenit actriţă şi a înfiinţat o asociaţie a iubitorilor de vinuri.
Sfaturi de frumuseţe de la instructorul de yoga de 96 de ani
Acum, la 96 de ani, după o viaţă plină de energie şi aventuri, femeia ţine lecţii de yoga la peste 400 de cursanţi, vorbeşte despre cum să te menţii în formă la vârste înaintate şi ne dă multe lecţii despre tonus la vârsta a treia.
„Nu lăsa vârsta să-ţi dicteze ce poţi şi ce nu poţi să faci”, spune Tao, care a intrat în Cartea Recordurilor în 2012, dar încă nu s-a oprit.
Secretul frumuseţii şi al îmbătrânirii graţioase este energia interioară, spune instructorul yoga de 96 de ani.
Sfaturi de frumuseţe de la instructorul de yoga de 96 de ani
„Nu există nimic pe lumea asta cu adevărat imposibil. Forţa noastră vine din interior şi mişcarea şi veselia ne ţin în formă”, mai spune Tao Porchon-Lynch, care tocmai a mai scos o carte şi un DVD cu lecţiid e yoga şi meditaţie.
Vezi un video cu simpatica nonagenară la petrecerea de ziua ei de anul acesta, când a împlinit 96 de ani. Nu-i aşa că te inspiră să dansezi şi tu până la o vârstă venerabilă?

 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter