Şocant: Vezi cum arată un bodybuilder de 70 de ani

De Diana Zagrean, pe

Un bărbat s-a apucat de bodybuilding în urmă cu 27 de ani, pentru că se certa cu soţia. De supărare, s-a dus la sala de forţă să îşi verse energiile negative. Acum are 70 de ani şi este mai sexy ca majoritatea bărbaţilor tineri pe care îi ştii. Vezi GALERIA FOTO incredibilă.
 
Sam Sonny Bryant Junior are 70 de ani, dar arată ca de 40 şi fiecare muşchi din corpul lui se întinde impecabil, pe pielea de abanos.
Sonny a început să îşi lucreze muşchii la sală din întâmplare, pe când se certa des cu soţia.
Avea 44 de ani, se apropia de divorţ şi stresul era maxim, aşa că s-a apucat să ridice greutăţi şi să alerge pe bandă ca să uite de toate.
Şocant: Vezi cum arată un bodybuilder de 70 de ani
După doar 11 luni, instructorul lui de la sală l-a întrebat dacă nu vrea să participe la un concurs de bodybuilding. A ieşit pe locul trei şi de atunci nu a mai putut face altceva.
„Lumea mă întreabă de vârstă, când intenţionez să mă retrag. Dar eu fac asta de 27 de ani şi vârsta e doar un număr. Credeam că, odată cu vârsta, îmbătrâneşti, dar totul ţine de psihic. Nu anii în plus te îmbătrânesc, ci dacă te simţi bătrân, încep să se vadă anii”, spune Sonny.

Vezi GALERIA FOTO incredibilă cu bodybuilderul de 70 de ani.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter