Nimic nu e imposibil. Vezi cum joacă ping pong fără mâini

De Diana Zagrean, pe

Un bărbat fin Egipt ne arată cum nimic nu este imposibil pe lume. El are ambele braţe amputate din umăr dar reuşeşte să fie foarte bun la ping pong. Vezi povestea impresionantă.
 
Ibrahim Hamato avea doar 10 ani când a suferit un accident groaznic. În urma acestui accident tragic, egipteanul şi-a pierdut ambele braţe.
Cel mai greu spune că i-a fost să renunţe la sportul lui preferat: ping pong-ul. Aşa că nu a renunţat la el.
La trei ani de la accident, micul Ibrahim a început iar să joace ping pong. Dar fără ambele mâni sau braţe era foarte greu să mânuiască paleta de ping pong.
„Am încercat, mai întâi, să ţin paleta la subraţ, dar nu era o variantă bună. Tot încercând să obţin nişte dexteritate fără mâini sau braţe, am realizat că mă descurc mai bine dacă ţin paleta pur şi simplu în gură”, îşi aminteşte bărbatul.
Nu numai că astfel a reuşit să joace, dar egipteanul este şi foarte bun la acest sport, câştigând adesea meciurile împotriva unor jucători destul de buni, care au ambele mâini.
Anul trecut, el şi-a trăit visul cu ochii, deoarece organizatorii campionatului mondial de tenis de masă l-au chemat în finala de la Tokyo, unde a jucat cu câţiva campioni.
Majoritatea acestora au fost impresionaţi de tehnica de joc şi de faptul că, deşi nu are deloc braţe, egipteanul joacă foarte bine pentru un amator.
Vezi mai jos în VIDEO cum joacă Ibrahim Hamato tenis de masă fără braţe.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter