Fata arsă cu acid are un nou iubit. Vezi foto şocante cu tânăra

De Diana Zagrean, pe

O tânără de 24 de ani din India, desfigurată în urma unui atac cu acid a reuşit să treacă peste rănile fizice şi psihice şi a găsit iubirea. Uite cum arată alături de iubitul ei şi cu ce se ocupă cei doi. Fata arsă pe faţă cu acid are un nou iubit. Vezi foto şocante cu tânăra şi bărbatul care a acceptat-o aşa cum este ea.
 
Laxmi are 24 de ani şi este din New Delhi, India, unde locuieşte cu iubitul ei.
La vârsta de 15 ani, tânăra indiancă a fost arsă cu acid pe faţă, mâini şi piept de un fost iubit, care nu a acceptat despărţirea lor. El i-a turnat un pahar întreg cu acid pe faţă în mijlocul unei pieţe.
Deşi a supravieţuit atacului cu acid, tânăra a rămas desfigurată, iar societatea indiană a respins-o, considerând-o un monstru.
Fata arsă cu acid are un nou iubit. Vezi foto şocante cu tânăra
Alături de iubitul ei, Alok Dixit, de 26 de ani, care este asistent social, tânăra luptă cu sistemul şi legea din india, pentru a obţine pedepse mai aspre în cazul unor astfel de atacuri cu acid, care sunt foarte dese în India.
Fata arsă cu acid are un nou iubit. Vezi foto şocante cu tânăra
Cuplul a organizat o campanie numită „Opriţi atacurile cu acid” şi se ocupă de consilierea şi ajutorarea victimelor atacurilor cu acid din întreaga Indie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter