Cum arată sosia lui Brad Pitt. Bărbatul este deseori confundat cu starul de la Hollywood

De Oana Savin, pe
Un bărbat din Oxford, Marea Britanie, seamănă atât de mult cu Brad Pitt încât este deseori confundat cu celebrul actor de la Hollywood.

Nathan Meads, în vârstă de 33 de ani, spune că prietenii îl tachinează deoarece este imaginea în oglindă a lui Pitt. Mai mult, acesta susține că este confundat pe stradă cu actorul de la mai bine de 10 ani și că trecătorii îi cer autografe sau îl roagă să facă poze cu ei.

Nu pot merge nicăieri. Nu pot să merg în magazine, îi vezi după rafturi cum își dau ghionturi, crezând că sunt Brad Pitt”, a spus Nathan pentru The Mirror.

Bărbatul insistă că el nu vede nicio asemănare, deși sute de oameni l-au abordat crezând că este celebrul actor.

De asemenea, primește zeci de mesaje zilnic pe rețelele de socializare și spune că încearcă să răspundă la cât mai multe.

Nu sunt unul dintre acei bărbați care consideră că arată bine. Am avut câteva iubite, dar nu am fost vreunul din acei bărbați cum cred ceilalți”, a precizat Nathan.

Britanicul are barbă, la fel ca Brad Pitt, dar, în afară de asta, el susține că nu și-a schimbat deloc look-ul pentru a semăna mai mult cu starul.

Totodată, acesta spune că nu este deranjat de atenția pe care o primește.

Dacă îi face să zâmbească, sunt fericit să o fac”, a explicat el.

Asemănarea cu Pitt l-a ajutat pe Nathan să își găsească iubirea alături de prietena sa, Adiel Mckinven.

În luna octombrie a anului trecut, tânăra i-a trimis un mesaj pe Facebook în care îl complimenta pentru aspectul lui. El a invitat-o la cină, dar Adiel s-a gândit că arată mult prea bine și că poate fi o persoană falsă. Dar imediat ce l-a văzut s-au îndrăgostit.

Însă asemănarea cu Brad Pitt i-a cauzat și câteva probleme lui Nathan. Acesta a fost părăsit de fosta sa iubită și mama celor două fete ale sale din cauză că fetele îl abordau tot timpul.

Acum, Nathan visează să renunțe la job-ul lui în construcții și să devină sosia permanentă a lui Brad Pitt.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter