Cum arată și cu ce se ocupă acum fiul lui Steve Irwin, regretatul „vânător de crocodili”

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 15 ianuarie 2018, 15:26
Steve Irwin a murit pe când fiul său, Robert, avea doar doi ani. Acum, băiatul are 14 ani și este copia fidelă a „vânătorului de crocodili”.

Adolescentul a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru natură și animale, fiind crescut alături de sora lui la o grădină zoologică din Australia, unde Steve își desfășura activitatea. Deși iubește să petreacă timp în natură, Robert nu este străin nici de rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii cele mai recente aventuri.

La fel ca faimosul lui tată, Robert este pasionat de animale sălbatice și la fel de neînfricat când vine vorba de interacțiunea cu acestea. De asemenea, în ciuda vârstei fragede, adolescentul este un cunoscut și apreciat fotograf.

Fiul lui Steve Irwin a dorit să ducă mai departe tradiția familiei și documentează viața în sălbăticie. El călătorește împreună cu sora și mama lui în întrega lume pentru a surprinde imagini cu animale în habitatul lor natural, iar talentul său nu a rămas nerăsplătit.  Robert a câștigat câteva premii pentru imaginile extraordinare pe care le-a realizat.

Reamintim că Steve Irwin a murit în 2006, la vârsta de 44 ani, după ce a fost înțepat de o pisică de mare în timp ce filma un documentar.

Citește și – Cum a reacționat familia lui Steve Irwin când a aflat că regretatul naturalist va primi o stea pe „Walk of Fame”

Citește și – Scrisoarea lui Steve Irwin către părinții săi – ce le-a scris înainte să moară

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter