Cum arată mama lui Emmanuel Macron. Este aproape de aceeași vârstă cu soția președintelui francez

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 31 octombrie 2017, 15:47
Emmanuel Macron avea doar 16 ani atunci când a cunoscut-o pe viitoarea Prima Doamnă a Franței, cu 24 de ani mai în vârstă decât el. Din cauza diferenței de vârstă dintre ei, povestea lor de dragoste a cunoscut multe momente complicate, iar printre cei care s-au opus vehement acestei relații se numără și mama lui Macron, Françoise Noguès, care are aproape aceeași vârstă cu soția fiului său.

Cele mai importante femei din viața lui Emmanuel Macron au fost întotdeauna în dezacord în ceea ce privește căsnicia președintelui francez. Mai mult, presa franceză scrie că liderul de la Palatul Elysèe încă se străduiește să își convingă părinții că a făcut cea mai bună alegere atunci când s-a căsătorit cu Brigitte Trogneux.

În vârstă de 67 de ani, Françoise Noguès este medic pediatru  și a divorțat în urmă cu mulți ani de tatăl președintelui, Jean – Michel, neurolog de profesie.

În urmă cu mulți ani, când a aflat de aventura fiului său, Françoise a avut o discuție cu profesoara de care părea obsedat Macron și i-a spus: „Stai departe de fiul meu până împlinește 18 ani”. Cel care a făcut aceste dezvăluiri este Christian Monjou, un fost profesor de engleză și un apropiat al familiei Macron.

După această ceartă, adolescentul Emmanuel Macron a fost trimis de către părinții lui la Paris, departe de Brigitte, dar aceasta din urmă s-a mutat acolo pentru a fi alături de el.

Potrivit presei franceze, de la vârsta de cinci ani, Emmanuel Macron a fost crescut mai mult de către bunica sa. Tot ea a fost mai indulgentă în ceea ce privește relația nepotului său cu profesoara acestuia, pe când mama președintelui s-a resemnat mai greu cu această situație.

Deși Françoise Noguès  nu a plăcut-o deloc pe actuala ei noră la început, cele două au ajuns să aibă o relație mai bună de-a lungul timpului. Mama lui Emmanuel Macron a declarat că nu o vede pe Brigitte ca pe o fiică ci ca pe o prietenă, și că se bucură de faptul că fiul său este echilibrat tocmai datorită soției sale.

Citește și – Cum au reacționat părinții lui Emmanuel Macron când au aflat că fiul lor adolescent are o relație cu profesoara

Citește și – Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, atunci când președintele Franței s-a îndrăgostit de ea

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter