Cum arată familia lui Omid, arhitectul iranian de la „Visuri la cheie”

De Amelia Matei, pe
Omid Ghannadi este unul dintre arhitecții cooptați în cadrul emisiunii „Visuri la cheie”, acolo unde, alături de ceilalți colegi ai săi, transformă locuințele oamenilor fără posibilități.

Însă ceea ce nu multă lume știe este că înainte să devină arhitect, Omid a fosr sportiv de performanță. A făcut șapte ani de echitație și a câștigat numeroase competiții, fiind chiar și vicecampion balcanic.

Arhitectul și-a părăsit țara natală, Iran, în 2001 și s-a mutat în România. Aici a absolvit Facultatea de Arhitectură si Urbanism„Ion Mincu” din Capitală și a devenit în scurt timp unul dintre cei mai apreciați tineri arhitecți-designeri. Stilul lui, un melanj cu influențe orientale și europene, poate fi ușor de recunoscut, prin amestecul inedit de materiale, culori și texturi.

Pe lângă o carieră de succes, Omid este la fel de împlinit și pe plan personal. Arhitectul în vârstă de 30 de ani este căsătorit și are un băiețel.

Omid-Ghannadi-Ilinca-Radulescu

Soția lui, Ilinca Rădulescu, este tot arhitect și s-au cunoscut în liceu. De la ea a moștenit pasiunea pentru arhitectură, așa cum a declarat Omid în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV. „De arhitectură m-am îndrăgostit la sfârșitul liceului. De fapt, totul a pornit de la soția mea, care era pasionată de arhitectură. Ne-am cunoscut în liceu și a fost exact ca la carte: ne-am cunoscut în liceu, după care ne-am separat un pic, am învăţat lucruri noi în viaţă – după care ne-am regăsit. Am păstrat mereu legătura”, a spus el în cadrul interviului.

Astăzi, Omid și soția lui, despre care spune că „este cea mai bună prietenă a mea”, au împreună un băiețel în vârstă de doi ani, pe nume Iancu.

„Apariţia copilului ne-a stabilizat. Ilinca îl culcă pe Iancu, de dimineaţă, eu mă trezesc primul”, a mai povestit Omid Ghannadi în cadrul aceluiași interviu.

Citește și – Este soție de scriitor și mamă de gemeni. Cum arată familia arhitectei Adela Pârvu de la „Visuri la cheie”

Citește și – Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat un copil

Foto – Facebook, viva.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter