Cum arată acum actorul din comedia „George of The Jungle”. Ce mult s-a schimbat!

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 12:59
Îl mai ţineţi minte pe eroul din comedia „George of the Jungle"? Anii au trecut de când actorul Brendan Fraser îl interpreta pe trăsnitul George, iar acum acesta este total schimbat!

Brendan Fraser a declarat că a fost agresat sexual în anul 2003 de fostul şef al asociaţiei care organizează gala Globurilor de Aur, Philip Berk

Brendan Fraser James s-a născut pe data de 3 decembrie 1968 în Indiana şi este un actor canadiano-american de film și de teatru. Fraser l-a portretizat pe Rick O’Connell în seria de filme Mumia și s-a făcut cunoscut pentru rolurile sale principale în producții importante ale Hollywoodului, printre care: Encino ManGeorge of the Jungle, Dudley Do Right, MonkeyboneLooney Tunes: Back in Action, Journey to the Center of the Earth sau Inkheart. De asemenea a interpretat numeroase roluri dramatice, ca de exemplu în Crash sau The Quiet American. În anul 2000, actorul Brendan Fraser a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale provocate de faptul că îşi făcea singur cascadoriile. În anul 2003, Brendan Fraser a ieşit în presă, declarând că a fost agresat sexual de Philip Berk, preşedintele Hollywood Foreign Press Association. În 2008 actorul a divorţat de actriţa Afton Smith.

Citeşte şi: O celebră actriţă din filmul X-Men, a primit o amendă uriaşă

Cum arată acum actorul Billy Zane, rivalul lui Jack din Titanic

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter