Vedete care nu şi-au recunoscut copiii

De Adina Radu, pe

După mai bine de o lună de la moartea sa, secretele lui Elizabeth Taylor ies la iveală. Apropiaţii acesteia au dezvăluit că actriţa avea un copil nelegitim pe care nu l-a cunoscut niciodată.
Cunoscută ca fiind o fire pasională, celebra actriţă nu s-a dezis niciodată de viaţa personală tumultoasă pe care a dus-o. Însă, Elizabeth Taylor ar fi ascuns existenţa unui copil pe care l-a dat spre adopţie, a declarat John Cohan, un clarvăzător şi confident al actriţei, scrie dailymail.co.uk.

Fiica nelegitimă, pe nume Norah, ar fi astfel primul dintre cei cinci copii ai actriţei, la care însă a fost nevoită să renunţe în urma presiunilor mamei acesteia şi studioului cu care colabora atunci.

Potrivit acestuia, actriţa ar fi primit şi bani în schimbul copilului, despre care clarvăzătorul spune că nu a dorit niciodată să o întâlnească pe Elizabeth.

Liz Taylor nu ar fi singura vedetă care a renunţat la copii în schimbul celebrităţii. Iată ce alte celebrităţi care au copii nelegitimi, recunoscuţi sau nu.

Cătălin Botezatu

După 20 de ani de cugetare, în februarie 2010, Cătălin Botezatu a recunoscut în direct, în cadrul unei emisiuni, că are un baiat nelegitim, după ce a negat mai întâi zvonurile.

Deşi iniţial, mulţi au făcut glume pe seama asemănării dintre designer şi Andrei Iordache, portar la Juventus Bucureşti, s-a dovedit că acesta era chiar fiul său biologic, pe care cuceritorul designer l-a avut cu Iolanda, un fost manechin.

Chiar dacă Botezatu nu a schimbat niciun scutec în tinereţile lui, Andrei are şansa să poarte astăzi colecţiile Botezatu, defilând ca model în prezentările acestuia.

Ilie Năstase – „vreo cinci-şase”

Despre tenismenul român se ştie că în tinereţile lui făcea furori printre fanele din tribune, însă despre copiii pe care i-ar avea acesta, nici măcar el nu îi poate număra.

Întrebat de un moderator câţi copiii are în total, răspunsul lui Năstase a fost o ecuaţie cu răspuns variabil – „Să fie vreo cinci, şase…”  După câteva secunde de reflectare atentă, prolificul tenismen a admis că sunt şase.

Ion Ţiriac – 33 de copii 

Cât despre colegul său de breaslă, Ion Ţiriac a şocat întreaga lume când a declarat că are în total 30 de copii nelegitimi, pe lângă cei 3 copii legitimi – Ion Ion, Karim şi Ioana.

Magnatul a declarat atunci că îşi va împărţi moştenirea tuturor celor 33 de copii, asta dacă veşnic îndrăgostitul om de afaceri nu va reveni asupra calcului.

Jack Nicholson – patru copii

Actorul Jack Nicholson ar fi avut probleme din cauza dependenţei sexuale şi, chiar dacă a reuşit să o trateze, acesta va „moşteni” efectele sindromului toată viaţa.

Însuşi avocatul acestuia a declarat că actorul ar avea patru copii nelegitimi pentru că lui Jack Nicholson nu îi place să folosească prezervativul.

Dan Chişu – un copil autist

Actorul şi regizorul român Dan Chişu, în schimb, nu şi-a recunoscut copilul.

Are 19 ani şi îl cheamă Andrei Hărăbor, fiind rezultatul unei relaţii pasagere cu actriţa Manuela Hărăbor. Acuzat că nu s-a interesat niciodată de fiul său care este autist, regizorul a replicat că nu va recunoaşte un copil „care a venit din senin…”

Traian Băsescu

Recent, şi despre preşedintele Traian Băsescu s-au emis astfel de presupuneri. În timp ce jurnaliştii luau declaraţii unui avocat, un intrus a emis o  declaraţie – şoc despre şeful statului. Acesta ar avea un copil de 19 ani cu o anume Petrescu Monica Nicoleta.

Astfel de „incidente” au loc şi la case mai mari. Conform scriitorului Ian Halperin, Prinţul Charles, primul moştenitor al tronului Marii Britanii, nu este tatăl biologic al mezinului Harry. Tatăl acestuia ar fi James Hewitt, un fost amant al Prinţesei Diana. Dacă această teorie se dovedeşte a fi adevărată, nu ar fi afectată doar imaginea Casei Regale, ci chiar forma de guvernămînt monarhică.

Foto: Hepta. ro 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter