„Conferința de presă” de la Antena 2, împlinește 300 de ediții

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 12:36

Sâmbătă, 27 iulie, emisiunea de la Antena 2, moderată de Diana Munteanu Niculescu împlinește 300 de ediții și încheie cu succes sezonul cu numărul 13. Emisiunea a debutat în 2007 și a fost parte din grila de start a Antena 2.
Nici nu știu când a trecut timpul, sincer… Atunci când îți place ce faci, timpul trece foarte repede, aproape că zboară, și așa simt și eu acum, când mă uit în urmă la cele 300 de ediții, cât împlinește “Conferinta de presa” acum, sambata… Au trecut, în total, 13 sezoane, 300 de ediții, timp în care la emisiune au venit mai toate vedetele din România, o groază de personalități, oameni importanți și cu adevărat interesanți, cărora – profit acum!- și le mulțumesc public pentru tot: le mulțumesc că ne-au oferit din timpul lor, din experiențele lor de viață, că ne-au povestit uneori și lucruri intime, cu puterea exemplului, că ne-au trecut pragul și adesea au și revenit în platou”, a declarat Diana Munteanu Niculescu.
POZE: Diana Munteanu Niculescu, vacanță la Mamaia
Mulțumesc și telespectatorilor noștri, pentru ca… să știți că nu-i puțin lucru să faci de șase ani același format de televiziune și oamenii să se uite la tine și să-ți demonstreze nu numai că nu s-au plictisit, dar și că te așteaptă sâmbătă de sâmbătă și că te urmăresc constant!” a mai spus Diana.

Sâmbăta aceasta, de la ora 20.30, invitatul Dianei Munteanu Niculescu este Bogdan Vladau, celebrul burlac din emisiunea cu același nume, de la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter