Iată concurenţii şi cazurile de la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro, pe

De la jumatatea lui aprilie, la Pro Tv, va incepe al unsprezecelea sezon „Dansez pentru tine”. Iată care sunt concurenţii şi cazurile.
Opt concurenţi vor încerca să-şi spuna poveştile de viaă în paşi de dans şi să convingă juriul şi telespectatorii că merită să-şi împlinească visurile. În acest sezon, tema care-i leagă pe toţi este speranţa, încrederea în viitor şi în forţele proprii.

Corina Bud şi Eduard Ionuţ Vasile

CORINA BUD luptă alaturi de EDUARD IONUŢ VASILE care vrea să-şi ajute familia să scape de sărăcie. Edi are o familie numeroasă formată din 9 membri, de curând aceasta „îmbogăţindu-se” cu o pereche de gemene. Mama sa este acum în concediu postnatal, iar tatăl lucrează ca spălător de vase într-un restaurant. Edi vrea să-şi ajute şi fratele mijlociu care în urma unui accident la vârsta de 3 ani prezintă arsuri pe tot corpul şi are nevoie de o operaţie de grefare a pielii.

Edi a fost nevoit să muncească încă de când avea 10-12 ani pentru a-şi ajuta părinţii şi fraţii mai mici. A început cu împachetarea lenjeriilor de pat. Niciodată nu i-a fost ruşine cu munca sa, ci din contră, se simţea mândru că poate fi util. Apoi a lucrat într-un atelier de croitorie.

A reuşit să meargă o perioadă în paralel şi cu munca şi cu şcoala, dar în cele din urma, copleşit de probleme, a pierdut doi ani de şcoală. Edi a întrerupt cursurile Liceul Tonitza, sectia de Arte plastice, în clasa a X-a. Este foarte talentat, desenează şi pictează. Acum, Edi a ajuns să-şi ajute financiar familia din hainele pe care le creează şi le vinde pe internet şi din prestaţiile lui ca dansator.

Iată concurenţii şi cazurile de la "Dansez pentru tine"

Citeşte în pagina următoare despre al doilea concurent!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter