Uite cine i-ar putea lua locul lui Horia Brenciu la Vocea României!

De Libertatea.ro, pe

După trei sezoane în care a făcut deliciul publicului emisiunii „Vocea României” şi în care a dat două dintre cele mai bune voci ale ţării, Horia Brenciu şi-a anunţat despărţirea de show şi, implicit, renunţarea la colaborarea cu ProTV.
Dar, cum nimeni nu este de neînlocuit, şi pentru Horia se va găsi repede un substitut. Însă, cum nici emisiunea „Vocea României” va mai fi ce a fost – ea urmând să se transforme într-un show pentru copii, „Kids Voice” – şi înlocuitorul lui Brenciu va fi ales după un tipar specific noului format.
Astfel, potrivit „ring”, cel mai vehiculat nume în ecuaţia înlocuirii lui Horia Brenciu este acela al lui Mihai Trăistariu. Artistul se află deocamdată sub contract cu postul Neptun TV, unde face pare din juriul unei emisiuni de descoperire a tinerelor talente, similară „Voice Kids”. Contractul acestuia expiră pe 6 aprilie, după care ar putea semna cu ProTV.
Artistul nu exclude posibilitatea colaborării cu trustul Pro şi chiar se arată onorat de idee. „Normal că mă tentează oferta de a fi în juriu, dar nu am primit nicio propunere în acest sens, deşi neoficial multă lume mi-a spus că aş fi în cărţi”, a spus Trăistariu.
Citeşte continuarea articolului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter