Cerere în căsătorie eșuată! E incredibil ce s-a întâmplat cu inelul

De Oana Savin, pe
O cerere în căsătorie este unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții. Însă nu și pentru un cuplu din Anglia, care a avut parte de cel mai mare ghinion în punctul culminant al cererii.

John și iubita sa, din Londra, au mers în vacanță la New York, iar tânărul a decis că este cel mai potrivit moment pentru a-și cere partenera de soție. Dar, atunci când a rostit întrebarea, el a pierdut inelul.

Gândindu-se că ar fi romantic să o ceară pe Daniella de soție în Times Square, John s-a așezat în genunchi și a scos inelul de logodnă. Dar, în clipa în care a vrut să i-l pună pe deget, buclucașul inel i-a scăpat, căzând peste doi metri, printr-o gaură de ventilație a metroului new-yorkez.

Camerele de supraveghere au surprins întreaga întâmplare. Bărbatul s-a așezat pe jos în încercarea de a-l recupera, însă fără sorți de izbândă.

A doua zi, polițiștii au găsit inelul în gaura de ventilație și au dat sfoară în presă și pe rețelele de socializare pentru a găsi proprietarii.

Fotografia inelului și înregistrarea cu cei doi încercând să îl recupereze, au fost redistribuite de peste 20.000 de ori pe Twitter.

Într-un final, vestea a ajuns și la urechile celor doi îndrăgostiți, care se întorseseră deja în Marea Britanie.

Mulţumim, Twitter! Caz rezolvat”, au scris poliţiştii și cei doi tineri îndrăgostiți, anunţând că vor găsi o cale de a trimite bijuteria lui John.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter