Ce vedem în weekend la TV

De TVmania, pe

În programul TV din această seară, trei femei din generaţii diferite sunt marcate de acelaşi roman, în „Orele”. Sâmbătă, Reese Witherspoon îl bântuie pe Mark Ruffalo…
în filmul „Ca în rai”, iar duminică îi putem vedea pe Hugh Grant şi pe Sandra Bullock, în comedia romantică „Dragoste cu preaviz”.

Vineri:

Orele, 0.50, TVR 1: Ecranizarea romanului lui Michael Cunningham, distins cu Premiul Pulitzer în 1999, a fost recompensată cu Oscar (pentru Nicole Kidman) şi a primit alte opt nominalizări la respectivele premii. Trei femei din generaţii diferite traversează o criză identică provocată de acelaşi roman. În 1923, Virginia Woolf (Kidman) lucrează la „Doamna Dalloway”.

Scriitoarea se luptă cu propriile sentimente, iar frământările o împing spre sinucidere. În 1951, Laura (Julianne Moore) descoperă cum romanul Virginiei Woolf este o reflectare a vieţii ei neîmplinite. În zilele noastre, Clarissa Vaughn (Meryl Streep), o femeie de succes, deplânge soarta prietenului ei (Ed Harris), bolnav de SIDA, care o numea Doamna Dalloway.

Sâmbătă:


Ca în rai, 20.30, ACASĂ:
Elizabeth Masterson (Reese Witherspoon) este un doctor dedicat, care petrece mai multe ore la muncă decât acasă şi este prea ocupată ca să mai aibă şi o viaţă personală. Într-o noapte are un accident de maşină, în urma căruia devine un spirit, captivă între Rai şi pământ. Pentru că apartamentul ei a rămas vacant, David Abbott (Mark Ruffalo) un arhitect singuratic dar un tip de treabă, se muta îl locul ei. Ea nu ştie că a murit, aşa că atunci când vine acasa şi-l gaseşte pe David, devine furioasă. David la rândul lui crede că a înnebunit, deoarece îi poate vedea spiritul.

Duminică:


Dragoste cu preaviz, 20.30, ACASĂ:
Hugh Grant şi Sandra Bullock îşi pun încă o dată farmecele la bătaie în această reuşită comedie romantică. El, George Wade, este proprietarul unei mari agenţii imobiliare, ea, Lucy Kelton, este avocata şi mâna lui dreaptă. Sătulă de toate fiţele lui de excentric egoist, într-un moment de furie, Lucy îl anunţă că în două săptămâni pleacă de la firmă, dar după aceea descoperă că este îndrăgostită de el până peste cap. În rolul June Carter, tânăra avocată pe care Lucy o alege pentru a-i prelua atribuţiile, apare Alicia Witt. Filmul, cu un buget de 60 de milioane de dolari, trebuia să se filmeze în totalitate la Toronto, dar Sandra Bullock, care a fost şi producătorul peliculei, a insistat că o peliculă despre New York trebuie să se filmeze la New York.
Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter