Ce surprize ți-a pregătit Unica mai 2018

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:12
Revista Unica mai 2018 te așteaptă de astăzi, 25 aprilie 2018, la chioșcurile de presă. Pe copertă o vei recunoaște pe actrița Laura Cosoi, însărcinată în opt luni. Iată ce alte surprize vei mai găsi în paginile revistei.

De când e însărcinată, Laura Cosoi e parcă și mai frumoasă decât o știi, iar dacă nu ne crezi, te vei convinge din superbele fotografii din paginile revistei. Ea a povestit, special pentru Unica, cum a fost perioada sarcinii, care sunt proiectele ei de carieră și de viață.

Vei găsi însă multe alte articole interesante, dintre care îți recomandăm interviurile cu Andreea Marin (da, iubește din nou!), cu Lavinia Petrea sau cu minunata Edwina Vodă, unul dintre make-up artiștii de top de la Hollywood.

Din această ediție a revistei, avem un nou invitat special la rubrica opinii, în persoana îndrăgitei jurnaliste Amalia Enache, pe care nici măcar concediul de îngrijire a copilului nu o poate ține departe de presă, fie ea scrisă sau audiovizuală.

Îm paginile dedicate modei, stilista Unica ți-a pregătit o selecție de propuneri vestimentare în tendințe, dintre care nu lipsesc piesele înflorate, cele stil cowboy sau hainele military.

Iar în paginile dedicate îngrijirii frumuseții afli totul despre peeling și epilat, dar și cum să folosești corect burețeii de machiaj.

Cum luna mai este una dintre lunile pline de nunți, am pregătit și un interesant ghid pentru viitoarele mirese, cu tot ce este mai pe val în materie de locații, torturi sau concepte de nuntă.

Oana Cuzino ne atrage atenția asupra celor mai frecvente probleme de sănătate ale picioarelor, iar bloggerul Robert Diaconeasa, daddycool.ro, ne împărtășește experiența sa de vacanță în familie în exoticul Zanzibar.

Surprizele din Unica mai 2018 nu se opresc aici. O parte din tirajul revistei se vinde împreună cu un lip gloss Essence, la prețul special de 12,99 lei (revista + cadou).

S-ar putea să te intereseze și:

Exclusiv. Elena Gheorghe și Amelie: prima ședință foto în revista Unica aprilie 2018

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter