5 chestii sexy pe care să le faci cu degetele de la picioare

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:55

Degetele de la picioare pot face lucruri foarte sexy, dacă ai o imaginaţie bogată şi ştii să te distrezi cu partenerul tău. Nu trebuie să ai fetişuri cu picioare ca să te joci puţin şi să te simţi bine. Vezi care sunt cele 5 chestii sexy pe care trebuie să le faci cu degetele de la picioare.

Întrecere cu final fericit

Provoacă-l pe iubitul tău să mişte degetele de la picioare mai repede ca tine. El o să încerce, tu o să sari pe el şi până să vă daţi seama, faceţi sex şi vă distraţi copios. Nu o să mai conteze cine câştigă întrecerea.

Te gâdili?

Lasă-l să-ţi sugă degetele de la picioare, în timp ce se preface că face conversaţie. O să râdeţi cu gura până la urechi de grimasele şi sunetele care vă ies pe gură şi veţi ajunge să vă hârjoniţi constructiv, până treceţi la treburi mai serioase.

Ghici, degeţel, ghici

Pune-l să ghicească care sunt degetele tale de la picioare dintr-o serie de fotografii. Spune-i că dacă le ghiceşte pe ale tale, are voie să-ţi facă în pat ce vrea el. Stai liniştită, dacă nu te dă vreo aluniţă sau semn din naştere de gol, nu va ghici niciodată, aşa că poţi să-i faci tu ce vrei în pat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter