Lucruri pe care nu ar trebui să dai banii, ci să le iei gratis

De Sandra S., pe

Unele lucruri trebuie achiziționate, în timp ce altele nici nu necesită să cheltuiești bani, pentru că le poți avea în mod gratuit. Iată care ar putea fi acestea:
Cosmetice și produse de igienă
Atunci când pleci în vacanță și ești nevoită să mergi cu avionul, nu poți lua cu tine șamponul, gelul de duș și tot ce îți mai trebuie în mărimile lor normale. Ci trebuie să cumperi altele cât mai mici posibil, sau să torni produsele în recipiente mici. O altă soluție este să treci pe la cea mai apropiată farmacie și să îți iei mostrele gratuite. Sunt doar pliculețe, dar poți merge cu ele în avion, în bagajul de mână, fără probleme.
Cărți în variantă virtuală
Dacă îți place să citești în variantă virtuală, atunci află că nu mai este nevoie să dai bani pe acestea. Există numeroase site-uri de pe care poți descărca numeroase titluri, fără să plătești. O astfel de bibliotecă virtuală este și Project Gutenberg, care deține peste 40.000 de titluri.
Artă decorativă
Dacă nu îți permiți să cumperi un tablou pentru pereții căsuței tale, află că poți avea imagini frumoase și fără să plătești pentru ele. Internetul este plin de site-uri care oferă imagini grafice sau fotografii gratuite, pe care le poți imprima și pune pe pereți oricând.
Mesele copiilor
Există destul de multe restaurante unde copiii mici, sub o anumită vârstă, pot mânca gratuit. Prețurile pentru adulți se plătesc integral, însă cei mici se pot bucura de o masă din partea casei.
Anumite cursuri
Nu este niciodată prea târziu să începi să înveți ceva ce te-a pasionat întotdeauna. Și vestea bună este că pe Internet poți găsi o grămadă de site-uri care oferă cursuri numeroase, variate și care nu îți cer bani ca să le descarci sau să le urmărești online. Astfel de site-uri sunt TED, BBC sau Open Culture.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter