”Idei de viitor”, platforma care transformă în realitate ideile inovatoare

De Unica.ro, pe

Philips România lansează astăzi platforma online „Idei de viitor”, care poate transforma în realitate orice idee inovatoare, pentru viaţa şi viitorul copiilor din România.
Viitorul copiilor din România este o prioritate, astfel că trebuie să depunem efort ca să putem schimba în bine realitatea de multe ori dură și neprietenoasă în care trăiesc copiii. Platforma ”Idei de viitor” vine în ajutorul micuților, apelând la cei mari: toți românii se pot implica în proiect cu idei inovative pentru un viitor mai bun.
Platforma aceasta cuprinde trei priecte principale care au luat în considerare fiecare pas în viața copiilor, încă de la început: ”Perioada de sarcină”, ”Start sănătos în viață” și ”Recreere prin lumină”. Pentru fiecare dintre proiecte poți contribui cu idei inovatoare pe parcursul a opt săptămâni.
”Idei de viitor", platforma care transformă în realitate ideile inovatoare
Cele mai bune idei vor fi votate și premiate săptămânal, iar în final, cele mai bune nouă idei vor fi supuse votului public pentru a fi alese trei idei câștigătoare – una pentru fiecare proiect în parte – și care vor deveni realitate până la finalul anului 2014. Philips România va finanța proiectele cu suma de 100.000 de euro.
„Inovaţia poate avea un efect pozitiv foarte puternic pentru o societate, în special pentru o dezvoltare sănătoasă a membrilor acesteia, pe termen lung. În cadrul Philips, la nivel global, inovaţia a devenit deja firul roşu care ne ghidează activitatea şi, implicit, programele de responsabilitate corporatistă pe care le dezvoltăm, cum este şi „Idei de viitor pe care îl lansăm în premieră în România. În acest moment, avem oportunitatea de a participa la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Ne dorim să avem o implicare cât mai mare a românilor în acest proiect şi să reuşim împreună să facem un pas mic, dar important pentru viaţa copiilor,” a afirmat Robin van Rozen, CEO al companiei Philips Europa de Sud Est.
”Idei de viitor", platforma care transformă în realitate ideile inovatoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter