O mini-vacanță wellness pe Valea Prahovei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 14:23

Dacă tot ai ales să îţi petreci o parte din vacanţă la munte, ai crede că este suficient să ieşi la plimbare în jurul hotelului şi să respiri aerul curat de munte, să îţi clăteşti ochii cu peisajele de vis pe care le cuprinzi aproape cu braţele?! Pentru o relaxare totală şi pentu a-ţi reîncărca bateriile..
O oază de răcoare şi linişte
Ei bine, eu am găsit un loc pe Valea Prahovei este o oază de relaxare care oferă şi un program de detoxifiere printr-un mini – centru SPA combinat cu o dietă echilibrată la fiecare masa. Aş spune că detoxifierea nu mai este un moft, ţinând cont de mediul în care trăim şi de paleta largă de „delicii culinare” pe care le consumăm de la supermarket. Nu există un mod mai potrivit de a-ţi începe vacanţa decât o minivacanţă de detoxifiere la Villa Ermitage – Buşteni. Pe lângă faptul că poziţionare vilei este absolut divină, în apropierea Mânăstirii Caraiman, la poalele munţilor Bucegi, pe sfantul Platou Palanca, mini – centrul SPA de aici oferă un preţios tandem de relaxare, oxigenare şi alimentaţie sănătoasă.
Răsfăţ maxim în Villa Ermitage
Cu preţul unui parfum de firmă poţi beneficia de o pensiune completă cu 3 nopţi de cazare plus un program de detoxifiere extraordinar, care te va ajuta să îţi încarci bateriile pentru tot restul anului. Răsfăţul este maxim. Un jacuzzi cu apă sărată de Praid pentru tratamentul profilactic, curativ şi recuperare funcţională, indicat în stări de oboseală cronică, afecţiuni musculare sau articulare, afecţiuni ale organelor genitale, afecţiuni ale căilor respiratorii, dar şi pentru copii cu întârzieri de creştere, obezitate, amigdalite, faringite, otite, sinuzite sau bronşite.
Sauna cu infraroşu este cireaşa de pe tortul detoxifierii organismului tău. Este recomandată pentru terapiile antistres, undele cu infraroşu contribuind la reglarea hormonilor şi la întărirea secreţiei de endorfine. De asemenea, toxinele se elimină în profunzime, iar grăsimea aflată la 5 centimetri sub piele este „topită” şi eliminată prin transpiraţie, eliminând totodată colesterolul. Rezultatul final este de slabire şi de diminuare a celulitei. În 30 de minute este garantată arderea a 600 de calorii. Programul de detoxifiere este completat de un fotoliu masant, cu 4 programe de masaj şi o alimentaţie sănătoasă, cu meniuri speciale concepute de un medic nutriţionist.
Sejur Busteni
Villa Ermitage – 490 ron /persoana/sejur, 3 nopti de cazare cu pensiune completa + acces la centrul SPA (zilnic 2 sedinte), detalii pe www.villaermitage.ro .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter