Un sejur de vis pentru copii, pe litoralul românesc

De Unica.ro, pe

Fie şi doar pentru Baby Land, un ,,spaţiu” de stors şi ultima picătură de energie din copii, şi sejurul în Complexul Hotelier CoHotels îşi merită toţi banii.
Distracții și aventuri pentru copii
Accesul gratuit în Parcul de Distracţii şi pe Plaja Copiilor este un mare atu pe care îl oferă Complexul CoHotels din Jupiter. Un spaţiu generos plin cu tobogane gonflabile şi locuri de alergat şi sărit în voie, zone de caţărat şi de escaladat, trambuline, scări, tuneluri şi un golfuleţ cu intrare lină în apă vor vor umple sejurul de culoare şi de veselie.
Copiii vor fii încântaţi de acest mic paradis, iar părinţii nu vor avea nevoie de alte planuri pentru petrecerea serilor pe litoral, deoarece copiii vor dori să meargă doar în Parcul de Distracţii în fiecare zi. Pentru că dimineaţa copiii adoră să o petreacă pe plajă, Parcul se deschide după-amiază şi se închide abia la orele 22:00. Astfel copiii au timp să se distreze pe cinste, în fiecare seară.
Un sejur deosebit pentru toată lumea
Un sejur de vis pentru copii înseamnă bălăceală cât cuprinde, nisip care ,,pişcă” la tălpi, raze de soare care mângâie obrăjorii bronzaţi, zile pline de hărmălaie, ţipete de bucurie, muzică la maxim, discotecă cu hiturile verii, jocuri şi tot felul de programe artistice, care mai de care mai fascinante. Toate la un loc şi cu asupra de măsură, plus emoţia descoperirii unor noi aventuri sunt oferite de Complexul CoHotels din Jupiter, într-un loc de joacă cu standard ridicate de confort şi siguranţă.
Extrem de atractive din punct de vedere al facilităţilor oferite pentru copii, Hotel California şi Hotel Delta, împreună formând Complexul Hotelier CoHotels, sunt alegerea ideală pentru părinţii care vor să le ofere copiilor un sejur pe care nu îl vor uita niciodată. Şi nici părinţii nu vor fii dezamăgiţi pentru că primii doi copii sub 12 ani beneficiază de cazare gratuită în camera cu 2 paturi, pensiune completă gratuită pentru copii dacă şi părinţii achiziţionează pachet complet.
În plus, complexul oferă servicii de baby-sitting gratuite, animatori care se ocupă de copii cât timp părinţii sunt pe plaja hotelului, acces gratuit la piscina hotelului şi masa la jumătate de preţ, indiferent de suma plătită, pentru cei care optează să mănânce exclusiv la restaurantele Grupului CoHotels.
Litoralul pentru toți Jupiter
Hotel Delta 3*- 199 lei/sejur de 6 nopti cazare fără mic dejun în perioada 27.05 – 20.06. Detalii la Cohotels (www.cohotels.ro), Telefon +40 241 73 13 04

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter