Topul celor mai bine plătite personalități din divertisment

De Oana Savin, pe
Pugilistul american Floyd Mayweather, actorul George Clooney și vedeta de televiziune Kylie Jenner, sunt cele mai bine plătite personalități din industria de divertisment, potrivit topului anual Forbes Celebrity 100.

Pentru realizarea acestui top, publicaţia a compilat datele financiare privind veniturile personalităţilor din industria de divertisment din perioada iunie 2017 – iunie 2018, fără a lua în calcul deducerile pentru salariile managerilor, furnizate de compania Nielsen, publicaţia Pollstar, platforma online IMDB, precum şi de interviuri cu experţi din industrie şi cu vedetele.

Astfel, pe primul loc s-a situat Floyd Mayweather, care a câştigat în perioada menţionată mai sus 285 de milioane de dolari, mare parte din sumă provenind din meciul cu campionul artelor marţiale Conor McGregor, din august 2017.

Locul secund a fost ocupat de actorul George Clooney, care a obţinut 239 de milioane de dolari, mare parte din sumă fiind generată de vânzarea, în iunie 2017, a companiei producătoare de tequila Casamigos, pe care a cofondat-o. Tranzacţia i-a adus cel mai mare câştig anual din cei 35 de ani de carieră, potrivit Forbes.

Podiumul este completat de Kylie Jenner, vedetă TV și proprietara unei companii de cosmetice (166.5 milioane dolari).

Top 10 cele mai bine plătite personalități din divertisment

  1. Floyd Mayweather
  2. George Clooney
  3. Kylie Jenner
  4. Judy Sheindlin
  5. Dwayne Johnson
  6. U2
  7. Coldplay
  8. Lionel Messi
  9. Ed Sheeran
  10. Cristiano Ronaldo

Cele 100 de personalităţi incluse în topul din 2018 au câştigat în total 6,3 miliarde de dolari în perioada iunie 2017 – iunie 2018. Potrivit Forbes, vedetele s-au folosit mult şi de reţelele de socializare pentru a-şi spori valoarea brandurilor.

Citește și: Ce cadou i-a făcut Prințul Harry nepotului său, Louis. Are legătură cu Prințesa Diana

Citește și: Ed Sheeran vrea să amplaseze grilaje în jurul casei pentru a ține departe oamenii străzii

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter