Ce înseamnă culorile din visele tale – interpretarea viselor

De Camelia Sinca, Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Luni, 28 noiembrie 2022, 13:46

Ţi se pare că visezi numai în alb şi negru? Chiar dacă nu le percepi prea bine, în visele tale apar obiecte care se disting prin anumite culori. Află semnificaţia viselor şi ce îndemn îţi transmit ele!

Culoarea roşu în vis

Dacă îţi apar în vis nuanţe de roşu, subconştientul tău îţi „spune” că este timpul să acţionezi, să fii mai dinamică. Gândeşte-te la problemele cele mai arzătoare din viaţa ta şi încearcă să faci ceva în acest sens! Aşa cum bine ştii, roşul este şi culoarea iubirii, a focului pasiunii. Culoarea roşie în vis mai poate însemna că este momentul să acorzi iubirii o importanţă mai mare.

Culoarea alb în vis

Este o culoare care reprezintă castitate, inocenţă şi copilărie. Culoarea alb în vis arată că trecem prin perioade liniştite ale vieţii. Dacă obiectele pe care le visezi nu au culoarea alb imaculat, înseamnă că ai o suferinţă ascunsă, ceva care nu te lasă să te bucuri de ce ţi se întâmplă în viaţă. Culoarea alb în vis îţi mai spune și că oamenii au încredere în tine.

Culoarea galben în vis

Culoarea galben este simbolul comunicării, al prieteniei şi al unei bune relaţii cu cei din jur. Toate problemele tale se pot rezolva dacă vei comunica mai bine cu ceilalţi şi dacă le ceri ajutorul. Galbenul este şi culoarea luminii minţii, ceea ce înseamnă că trebuie să te bazezi mai mult pe calităţile tale intelectuale. Dacă visezi o mașină galbenă este semn că, de regulă, ai încredere în tine.

Culoarea roz în vis

Culoarea roz este asociată cu optimismul, fericirea şi încrederea în tine. Dacă îți apare în vis culoarea roz înseamnă că eşti mulţumită de ceea ce ţi se întâmplă în viaţă. De asemenea, semnificația visului mai poate fi un semn că urmează în viaţa ta o perioadă în care toate lucrurile vor merge aşa cum îţi doreşti. Poţi să te aştepţi la lucruri plăcute şi pe plan sentimental!

Culoarea portocaliu în vis

Culoarea energiei, a expansiunii şi a independenţei, culoarea portocaliu în vis înseamnă forţa, curajul de a depăşi problemele. Dacă visezi un obiect în culoarea portocaliu, trebuie să fii sigură pe forţele tale pentru că ai o personalitate puternică. Este un semn că vei avea succes în ceea ce ţi-ai propus, aşa că nu rămâne decât să acţionezi!

Culoara violet în vis

Culoarea violet este cea a spiritualităţii şi a senzualităţii. Fiind o culoare divină, dacă îți apare în vis culoarea violet, aceasta poate anunţa că este posibil să ţi se întâmple ceva foarte important, care îţi va influenţa destinul. Semnificația visului mai poate fi aceea că ai un spirit melancolic şi subtil. Poate fi un semn că trebuie să acorzi mai multă importanţă creativităţii tale. Dacă visezi o canapea violet, de exemplu, semnificația poate fi dorinţă rafinată sau de domeniu spiritual.

Culoarea maro în vis

Culoare a pământului, înseamnă siguranţă, realizare materială şi confort. Dacă îţi apare culoarea maro în vis, poţi fi liniştită. Urmează în viaţa ta o perioadă în care vei înregistra succese în tot ceea ce ţi-ai propus. Îţi merge bine atât în plan material, cât şi în cel al relaţiilor. Dacă în vis îţi apare o culoare apropiată de cea a pământului, este semnul păcii şi al liniştii sufleteşti.

Culoarea albastru în vis

Este culoarea autocontrolului, a echilibrului şi a toleranţei. Cu cât culoarea albastru din vis este mai curată, cu atât sufletul tău este mai limpede. Dacă, dimpotrivă, culoarea de albastru care îţi apare în vis este de un albastru închis, înseamnă că treci printr-o perioadă de stres şi griji. Apariţia acestei culori în vis poate însemna că eşti mulţumită sufleteşte.

Culoarea verde în vis

Culoarea verde este asociată cu sănătatea şi banii. Dacă natura din vis apare în alte nuanţe decât cea obişnuită, şi anume verde, înseamnă că ai ceva probleme într-unul din aceste planuri. Iar dacă culoarea verde în vis este una puternică, este semn că nu ai de ce să-ţi faci griji cu sănătatea sau cu banii. Culoarea verde din vis mai poate fi şi un semn al speranţei.

Culoarea negru în vis

Este sursa tuturor energiilor şi poate semnifica prudenţă, dar şi înţelepciune. Nu trebuie să te sperii dacă visezi ceva negru. Culoarea negru în vis poate semnifica şi că eşti o persoană matură şi sobră. Este un semnal că trebuie să priveşti lucrurile cu mai multă luciditate şi să rezolvi lucrurile cu raţiune. Poate însemna şi conflicte cu persoana iubită sau cu prietenii. Obiectele de culoare neagră din vis mai pot exprima renunţare, revoltă sau violenţă.

Culoarea gri în vis

Când visezi un obiect de culoare gri înseamnă că treci printr-o perioadă de tranziţie. Este o nuanţă de gri deschis, atunci te simţi liniştită şi viaţa ta a intrat în sfârşit pe făgaşul normal după ce ai trecut prin mai multe probleme. Dacă visezi o culoare de gri închis înseamnă că ceva te nelinişteşte. Încearcă să nu te mai gândeşti atât de mult la acele probleme din viaţa ta care îţi provoacă această angoasă!

Ce înseamnă când visezi flori?

Ei bine, dacă visezi flori viu colorate, acestea simbolizează perfecțiunea și spiritualitatea. De asemenea, florile din vis pot înseamna și că treci printr-o perioadă favorabilă pe toate planurile ori urmează să se întâmple lucruri bune în viața ta.

Dacă visezi că plantezi flori, semnificația visului poate fi aceea că îți dorești ca în viitorul apropiat să creezi ceva nou sau să te bucuri mai mult de lucrurile pe care le ai.

Dacă visezi aranjamente florale, așteaptă-te să primești vești bune.

Ce înseamnă când visezi rochie de mireasă?

Interpretarea visului poate fi o dorință de avea un lucru pentru totdeauna sau de a intra într-o relație serioasă, chiar o relație pentru totdeauna. Dacă te visezi în rochia de mireasă, acesta poate fi un semn că este momentul să îți iei angajamentul serios în fața celorlalți. În schimb, în tradiția populară, dacă te visezi îmbrăcată în rochia de mireasă, acesta poate fi un semn rău ori un semn că este momentul să îți lămurești anumite sentimente și situații.

În fiecare noapte, omul visează circa două ore

Se spune că, în fiecare noapte, visăm aproximativ două ore, cam un sfert din intervalul obişnuit de somn. În timpul somnului există perioade de somn profund şi somn cu vise. Somnul profund durează în jur de 45 de minute, urmat de o succesiune de faze cu şi fără vise. Dacă o persoană este deranjată când visează, dimineaţa se trezeşte foarte obosită. Când cineva visează, ochii i se mişcă în permanenţă. E ca şi cum ar vedea ceva cu ochii închişi. Când doarme profund, ochii săi rămân însă nemişcaţi.

Vezi ce înseamnă dacă visezi o persoană care a murit!

Citeşte şi despre ce înseamnă când visezi păianjeni, când visezi purici, când visezi câini sau când visezi cai!

Vezi şi ce înseamnă când visezi că te căsătorești şi despre ce înseamnă când te visezi mire!

Află ce înseamnă când visezi că plângi şi ce înseamnă când visezi că ți-a căzut un dinte! Ştii ce înseamnă când visezi foc sau ce înseamnă când visezi sânge?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter