Ce înseamnă când vezi același număr peste tot

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 11 martie 2016, 14:43
Ți s-a întâmplat vreodată să vezi același număr peste tot? S-ar putea să fie doar o coincidență, dar alte ori poate fi vorba despre faptul că Universul încearcă să îți transmită ceva.

Numerologii sunt de părere că cifrele te pot ajuta să deslușești ce ți se va întâmpla în viitor, potrivit littlethings.com. Data de naștere, de exemplu, îți poate spune ce te așteaptă în viață, dar la fel de importante sunt și numerele de care te lovești în viața de zi cu zi. Pitagora a fost unul dintre primii practicanți ai numerologiei și era de părere că cifrele sunt mijlocul prin care comunică Divinitatea. Poți afla ce încearcă Universul să îți transmită dacă știi semnificația fiecărui număr.

Dacă vezi des cifra 1…

1 este cel mai bun număr care ți se poate arăta. Este asociat cu încrederea și conducerea, iar misticii îl asociază cu Divinitatea. Dacă vezi des această cifră, înseamnă că ai o putere interioară extraordinară și ai capacitatea de a-i inspira pe ceilalți. În același timp, însă, poate fi vorba de faptul că urmează să te confrunți cu o provocare ce îți va testa încrederea în tine și calitățile de lider.

Dacă vezi des cifra 2…

2 este asociat cu parteneriatul și echilibrul, dar simbolizează, în același timp, opoziție și conflict. Acest număr îți amintește că fiecare situație are o parte pozitivă și una negativă și că este nevoie de ambele variante pentru a crea un echilibru. Dacă vezi numărul 2 peste tot, înseamnă că trebuie să îți amintești că fiecare lucru are avantaje și dezavantaje de care trebuie să ții cont, înainte să iei o decizie. Este, de asemenea, un semn că ar trebui să îți iei un partener în munca pe care o faci.

Dacă vezi des cifra 3…

3 este cifra magică! Apare în basme și în legende și simbolizează norocul și miracolul. Dacă vezi des acest număr, înseamnă că în curând ți se va întâmpla ceva spectaculos, dar trebuie să ai un pic de răbdare. Acordă atenție deosebită acestui număr, pentru că poate însemna și numărul de pași pe care trebuie să îi faci pentru a începe un nou capitol din viața ta.

Dacă vezi des cifra 4…

Cifra 4 reprezintă stabilitatea și este asociată cu Pământul și forța. Adepții lui Pitagora credeau că 4 este numărul perfect, mai ales că sufletul oamenilor are patru părți. În estul Asiei, însă, cifra 4 aduce ghinion, pentru că este pronunțată în același fel ca „moarte. Dacă vezi des numărul 4, atunci ar trebui să cobori cu picioarele pe pământ și să îți aduni forța interioară, care te va ajuta să te confrunți cu orice problemă. Este, de asemenea, un avertisment că trebuie să rămâi ancorată în realitate și să nu te lași dusă de val.

Dacă vezi cifra 5…

5 este numărul sănătății și al dragostei, dar este asociat și cu corpul uman, care are patru membre și un cap sau 5 simțuri. Dacă vezi des această cifră, fie ești pe cale să închei un ciclu în viața ta, fie s-a întâmplat deja asta. Numărul 5 îți aduce armonie și liniște.

Dacă vezi cifra 6…

6 este cifra perfecțiunii, reprezintă frumusețea și idealul. Dacă o vezi des, înseamnă că vei fi foarte inspirată să te gândești la lucruri complexe, filosofice și spectaculoase. Poate însemna, de asemenea, că ești în măsură să împărtășești cunoștințele tale.

Citește și: Ce spune despre tine Mandala preferată

Dacă vezi cifra 7…

7 este un număr mistic, asociat cu siguranța și perfecțiunea. Este considerat un număr norocos de unii și ghinionist de alții. Dacă vezi des această cifră, înseamnă că vei trece printr-o experiență interesantă, care te va ajuta să îți lărgești cunoștințele. 7 este asociat deseori cu lumea spirituală și mai poate fi un semn că ar trebui să îți asculți intuiția mai des, să cauți să descoperi înțelesul ascuns al lucrurilor.

Dacă vezi des cifra 8…

8 este cifra echilibrului și al puterii. În China, cifra 8 se pronunță la fel ca „prosperitate” și este considerat foarte norocos. Dacă vezi des acest număr, înseamnă că ești norocoasă și că vei scăpa de stres cât de curând. Nu înseamnă, neapărat, că vei câștiga o sumă de bani, ci mai degrabă că te vei simți împlinită și satisfăcută.

Dacă vezi des cifra 9…

9 este asociat cu magia și înțelepciunea, iar dacă vezi des acest număr înseamnă că te confrunți cu o situație tensionată, dar vei deveni foarte înțeleaptă în urma ei.

Dacă vezi des numărul 10…

10 este un număr complex, sacru, iar dacă îl vezi des, înseamnă că vei depăși unele obstacole într-un mod neașteptat. Înseamnă, de asemenea, că se încheie un capitol din viața ta, iar un altul este pe cale să se deschidă.

Dacă vezi des numărul 11…

11 este cifra haosului, al revoltei, iar dacă îl vezi des, înseamnă că te așteaptă o călătorie grea, pe care ești, însă, capabilă să o faci. 11 este și un mesager spiritual, este asociat cu lumea spirituală și supranaturală.

Dacă vezi des numărul 12…

12 este un număr foarte important, chiar divin. Dacă vezi des această cifră, înseamnă că ești depășită de o situație, dar ai tot ce îți trebuie ca să o înțelegi. Îți amintește, de asemenea, că ideile filosofice și înțelepte sunt la îndemâna ta.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter