Ce filme apar pe Netflix în luna decembrie. Producții de neratat la final de an

De Unica.ro, pe

Luna decembrie este luna filmelor pline de magia sărbătorilor, este luna în care stăm cu cei dragi și ne bucurăm de un film bun cu popcorn și nachos. Iar pe Netflix vom avea de ales dintr-o mulțime de filme pentru toate gusturile.

Producții noi și captivante vor intra pe Netflix în luna decembrie 2022. Printre acestea se află „Scrooge: Poveste de Crăciun”, „Pinocchio”, de Giullermo del Toro și „Recrutul”.

Filme de neratat pe Netflix în luna decembrie 2022

Luna decembrie se anunță a fi una plină de filme captivante, ce te vor duce în lumile create de marii regizori de la Hollywood și nu numai. De la animații la comedii și filme fantastice sau pline de acțiune, toate își vor face loc în casa ta în cea mai plină lună a anului. Îți prezentăm producțiile de neratat pe Netflix, în luna decembrie 2022.

Iată ce filme vei putea viziona pe platforma de streaming

1 Decembrie:

Dorințe de Crăciun în Angel Falls – O doctoriță obsedată de ,muncă vrea să îi arate fostului iubit că e curpinsă de psiritul Crăciunului. Cine o va ajuta cu lista de sărbători? Un barman care va reuși să o cucerească și să îi arate care este adevăratul spirit al Crăciunului.

Un Crăciun mărinimos – este unul dintre filmele de neratat pe Nerflix în decembrie 2022. Despre ce este vorba în producție? Jamie își învinge melancolia de sărbători jucând rolul de Moș Crăciun secret în orășelul ei. Însă un reporter îndrăzneț este hotărât să îl demaște pe binefăcătorul anonim.

A sosit vremea Crăciunului – Romantismul, imobiliarele și legăturile de familie se amestecă după ce o agentă se îndrăgostește de un client important care vrea să cumpere hanul tatălui ei.

Trol – O explozie trezește un trol antic în munții Norvegiei, iar autoritățile trimit un paleontolog neînfricat să împiedice prăpădul.

Un miracol de Crăciun pentru Daisy – Designerul de interior Whitney are o surpriză de sărbători după ce noul ei client se dovedește a fi fostul ei iubit a cărui fiică își dorește o mamă de Crăciun.

Neidentificat – Un detectiv este hotărât să rezolve un caz de care nu ăi pasă nimănui, dar este azvârlit într-o lume a violenței și pasiunii distructive.

Effie Grey – Captivă într-o căsnicie lipsită de iubire, tânăra soție a criticului de artă din era victoriană John Ruskin se îndrăgostește de un artist și caută o cale de evadare.

Crede în Moș Crăciun, printre noutățile lunii decembrie 2022 pe Netflix

Nașul III CODA : Moartea lui Michael Corleone – În această editare a legendarului episod final din saga „Nașul”, Michael Corleone încearcă să își scape familia de mafie și să își aducă imperiul în legalitate.

Captivi pe un drum închis – Un grup de oameni care călătoresc cu aceeași mașină o schimbă accidental cu cea a unui jefuitor de bănci, iar acesta îi urmărește că să își recupereze banii din portabagaj.

2 Decembrie:

Amantul doamnei Chatterley – Descoperind că nu își mai iubește soțul, doamna Chatterley începe o relație toridă cu un paznic de vânătoare de pe domeniul lor. Acest film este bazat pe romanul lui D.H. Lawrence.

Scrooge: Poveste de Crăciun – Într-un ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție pentru a-și înfrunta trecutul și să își schimbe viitorul înainte de a fi prea târziu.

Războinicii Viitorului – Pământul este lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.

Aleea cu licurici (sezonul 2) – Niciun obstacol nu este prea mare pentru prietenia de o viață dintre Kate și Tully. Ar putea însă o greșeală să le despartă pentru tot deauna?

„Sr” – Robert Downey Jr aduce un omagiu regretatălui său tată în acest documentar care descrie viața și cariera diversă a inovatorului cineast Robert Downey Sr.

7 Decembrie:

A început cu un mesaj – Doi bărbați și prietenii lor din Barcelona au parte de ezitări, obstacole și legături ratate în căutarea iubirii adevărate care le lipsește.

9 decembrie:

Pinocchio de Guillermo del Toro – Cineastul oscarizat Guillermo del Toro reinventează clasica poveste a păpușii de lemn adusă la viață în această poveste muzicală uimitoare de tip stop-cadru.

CAT – Trăind în anonimat, un fost informator al poliției e chemat să se infiltreze într-un imperiu al drogurilor, dar descoperă o legătură periculoasă cu trecutul său sumbru.

14 Decembrie:

Cred în Moș Crăciun – După cinci luni de fericire alături de Tom, Lisa descoperă îngrozită că este obsedat de cea mai agasantă sărbătoare din an. O fi timpul să dea Crăciunului încă o șansă?

16 Decembrie:

Recrutul: Șantaj – Un jurist începător de la CIA se trezește prins în lumea periculoasă a spionajului internațional când o fostă informatoare amenință să facă publice secretele agenției.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter