Ce faci cu cadourile care nu îţi plac?

De Sandra S., pe

Crăciunul tocmai a trecut şi cu siguranţă ai primit o mulţime de cadouri, dar din păcate cei dragi nu îţi pot citi gândurile, aşa că se prea poateca nu toate darurile să-ţi fie pe plac. Ce rămâne de făcut cu cadourile care nu te satisfac?
Gestul contează atunci când primeşti un cadou din suflet, chiar dacă nu se potriveşte cu tine. Cu toate acestea, nu trebuie să îl ascunzi într-o cutie de care uiţi ani la rândul, ci poţi face ceva folositor. Iată câteva soluţii:
Returnează-l la magazin
De la unele magazine poţi primi un bon de cadou, pe care nu este scris preţul, dar care îţi permite să îl schimbi sau să îl returnezi. Dacă cel care ţi-a dat cadoul a inclus şi un astfel de bon, trebuie doar să mergi până la magazin şi să ceri un alt obiect de aceeaşi valoare – aşa vei avea un cadou pe placul tău.
Dă-l mai departe
Unii oameni ar spune că nu este frumos să faci cadou ceva ce ai primit tu, însă dacă ţie nu îţi este de folos un lucru, altuia i-ar putea fi. Atât timp cât nu dai cadoul înapoi celui de la care l-ai primit, este în regulă să-l dai în dar altei persoane.
Vinde-l pe Internet
Există destul de multe site-uri pe care poţi vinde obiecte – la mâna a doua sau noi. Dacă ai primit un cadou mai practic, dar nu ai ce face cu el, îl poţi scoate la vânzare pe Internet. Totuşi, ai grijă să nu fii prinsă asupra faptului pentru că ai putea fi judecată aspru de către persoana de la care ai primit darul.
Donează-l
Când niciuna dintre variantele de mai sus nu funcţionează, poţi dona cadoul tău unei persoane nevoiaşe, dar care îl poate folosi. Cu siguranţă gestul tău va fi apreciat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter