Ce spun despre tine cadourile pe care le cumperi?

De Unica.ro, pe

Cadourile pe care le alegi pentru cei dragi îți trădează personalitatea. Eşti curioasă să ştii ce am aflat despre tine de la cadourile de prin vitrine?

În fiecare an la fel

Mătuşii îi iei un şal (că ea poartă şi îi plac), şefului un set de pixuri pentru că le pierde mereu, copilului prietenei tale un „lego“?  Mergi pe varianta sigură.

În perioada Sărbătorilor te plimbi deznădăjduită prin magazine, gândindu-te că oricum e o obligaţie sau că ţi-ar trebui venituri mai mari ca să iei cadouri ca lumea, sau că nu ştii exact ce preferinţe mai au oamenii, că uneori ţi-e greu să cumperi ceva şi pentru tine, darămite pentru altă persoană. Nu te entuziasmezi uşor, pentru tine e doar o formalitate. Apreciezi lucrurile de profunzime adevărată, nu obiectele materiale.

Noutăţi

Cumperi orice e nou, trendy, nemaivăzut, ultima ediţie, prototip, relansat etc? Te informezi de peste tot, cauţi pe net, faci comenzi, te duci prin magazine la rafturile cu noutăţi, colecţia nouă.
Se poate spune despre tine că eşti o persoană care nu se mulţumeşte să treacă neobservată. Vrei să ieşi în evidenţă, să fii apreciată şi ai nevoie să te simţi indispensabilă pentru cei din jur – o adevărată zână.

Ce îmi place mie

Te miri de ce bunica nu apreciază maleta mov (doar e în tendinţe, nu?) şi fratele tău nu se dă în vânt după veioza cu abajur pictat manual, în culori pastel? Sărbătorile sunt un prilej să colinzi magazinele, postură în care te simţi bine. Umblatul prin magazine îţi dă atâtea idei: cizmele pe care le căutai luna trecută apar ca prin minune, la fel bluza pentru costumul pe care ţi l-ai luat de curând şi perechea de cercei pe care ţi i-ai dorit dintotdeauna. Dar, fiindcă eşti generoasă, cumperi cele de mai sus gândindu-te cui i s-ar potrivi.

Pentru tine e foarte important să te simţi bine. Te cunoşti atât de bine, încât ţi-e greu să te pui în pielea altuia. Eşti destul de încăpăţânată şi greu de convins. Îţi satisfaci plăcerile, pentru că viaţa e scurtă. Nu eşti cu adevărat atentă la ce vor ceilalţi de la tine. Ai grijă, nu toată lumea gravitează în jurul tău şi se poate să te loveşti destul de des de asta.

Cadouri personalizate

Eşti ceea ce se cheamă o persoană atentă: copilul vecinilor tăi se bucură din când în când de câte o ciocolată de la tine, colega de birou se trezeşte cu o cafeluţă pe birou?

Te gândeşti cu grijă înainte să alegi un cadou pentru cineva. Nu contează dacă nu e o persoană foarte apropiată. Ai un simţ al observaţiei destul de dezvoltat şi, de regulă, ghiceşti cam ce i se potriveşte cui, chiar dacă nu şi-au exprimat dorinţa în sensul ăsta. Îţi place să le faci mici bucurii celor din jur. Aprecierile din partea celorlalţi te bucură. Ţi se pare că fără oamenii din jurul tău nu te-ai descurca. Unele persoane mai rezervate se poate să nu privească cu ochi buni intenţiile tale. Mulţumeşte-te şi pe tine din când în când.

Cadouri după nevoi

Cumperi de obicei cadouri folositoare, cum ar fi haine sau obiecte de uz casnic, papetărie, cărţi?

Eşti pragmatică. Chiar când vine vorba de cumpărături, mergi ţintit la magazinele ştiute de tine, la raftul şi produsul exact pe care îl vrei. Nu pierzi mult timp şi eşti foarte eficientă. Ai o organizare de excepţie, care merge de la lista de cumpărături până la harta mentală cu cele mai bune locuri de parcare din jurul zonelor comerciale aglomerate. Când faci un cadou, ai un sentiment de mulţumire şi eficienţă. Unii ţi-ar putea reproşa că îţi lipseşte căldura, emoţia oferirii unui cadou. Te simţi bine în situaţii cunoscute, cu prieteni vechi. Noutatea nu te încântă mereu şi nu îţi plac surprizele. Preferi varianta „safe“.

Cadouri spirituale

Adori să faci cadouri memorabile şi profunde? Nu de puţine ori i-ai surprins pe cei dragi cu cadouri originale, precum o excursie, o zi la spa, bilete la un superconcert etc. Vrei să rămâi în memoria persoanei căreia îi faci un cadou, în niciun caz nu îţi convine ideea că un cadou oferit de tine ar putea fi neapreciat.

Prin magazine te plimbi mai puţin, tu mai degrabă îngroşi rândurile celor care umblă prin agenţii de turism, case de bilete. Apreciezi mult experienţele şi eşti, la rândul tău, pasionată de lucrurile profunde în viaţă. Nu de puţine ori încerci să le insufli asta şi celor din jurul tău. Nu agreezi banalitatea şi nu îţi doreşti vreo asociere cu asta. Eşti o persoană preţioasă; ai grijă, unii ar putea să te eticheteze ca înfumurată. Arată/le că nu eşti deloc aşa!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter