Crăciun 2012: Cadouri hi-tech pentru el

De Erika Chivu, pe

Bărbaţii sunt înnebuniţi după gadgeturi. Anul acesta, fă-i o surpriză iubitului tău şi ia-i un cadou hi-tech!

Crăciun 2012: Cadouri hi-tech pentru elLogitech Washable Keyboard K310

De la o ușoară prăfuire până la o spălare în chiuveta bucătăriei, tastatura Washable se curăță și se usucă ușor. Este concepută pentru a oferi o experiență de tastare confortabilă, cu ajutorul unui layout familiar și a unui profil subțire și atrăgător.
Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spălată cu mâna oricând dorești și poate fi scufundată (cu excepția cablului USB) la o adâncime de până la 28 cm. Micile găuri pentru scurgere de pe spatele tastaturii permit uscarea rapidă în timp ce tastele de bază, printate cu laser și vopsite prin tehnologia UV, asigură ca literele să nu se disipeze în timpul spălării. În plus, tastele pot rezista până la cinci milioane de tastări.

Crăciun 2012: Cadouri hi-tech pentru elLogitech TV Cam HD

Camera TV high-definition Logitech TV Cam HD funcționează cu Skype pe orice televizor HD cu HDMI integrat, făcând mai ușoară ca niciodată împărtășirea momentelor dragi prin apeluri video HD.
Folosind o telecomandă simplă, cu Logitech TV Cam HD poți apela pe orice platformă pe oricine folosește Skype, fie că îl accesează de pe smartphone, tabletă, fie HDTV sau calculator.
Tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi pe Skype cu numele de Skype, sau să creezi un nou cont pe HDTV și vei fi doar la câteva click-uri distanță de a realiza un apel video stând confortabil în canapea. Poți folosi de asemenea Skype pe Logitech TV Cam HD pentru a apela numere de fix sau de mobil folosind contul Skype Credit sau abonamentele de voce. În plus, Logitech TV Cam HD este certificat Skype, asigurând cea mai bună experiență de apelare.

Crăciun 2012: Cadouri hi-tech pentru el

Nokia Asha 200

Telefonul Nokia Asha 200 simplifica foarte mult lucrurile atunci cand trebuie sa fii la curent cu evenimentele. Poti accesa conturile de e-mail preferate, poti conversa cu usurinta si îti poti actualiza starea pe Facebook si pe alte retele de socializare, direct de pe telefonul tau. Cu ajutorul tastaturii QWERTY poti tasta mesaje si replici în cel mai scurt timp.

Crăciun 2012: Cadouri hi-tech pentru elWireless Recheargable Touchpad

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 dispune de o suprafață largă de sticlă ce recunoaște gesturile Windows 8 și accelerează navigarea între ferestre în timp ce degetele pot străbate un spațiu mai mare.
Poți realiza acțiunile standard, click și scroll, oriunde degetele tale se opresc pe suprafata touch, în timp ce te folosești și de gesturile Windows 8, precum gesturie de tip edge pentru schimbarea între aplicații, pinch-to-zoom și swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire.
Touchpad-ul dispune de o suprafață mare tactilă din sticlă ce oferă glisare fină pentru control al cursorului și gesturi precise. Poți face click stânga sau dreapta oriunde pe suprafața touchpad-ului, iar un senzor integrat asigură tracking precis așa încât navigarea să fie rapidă și fluidă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter