Horoscop: Ce îţi aduce iepuraşul, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Paştele este asociat cu religiozitate, cu mâncare multă şi friptură de miel, dar şi cu iepuraşul care aduce daruri. Vezi ce îţi aduce iepuraşul, în funcţie de zodie. Ai fost cuminte?
 

Berbec

Berbecii sunt celebri pentru curiozitate şi încăpăţânare, deci iepuraşuld e Paşte va ţine cont de preferinţele tale. Dacă ai fost cuminte, vei primi un joc de societate nou, pe care să-l poţi juca cu prietenii şi la care poţi să-I baţi uşor. Dacă nu ai fost cuminte, iepuraşul ştie şi vei primi o ciocolată cu alune.

Taur

Taurii sunt faimoşi pentru lipsa de răbdare şi preferinţa pentru stat acasă. Dacă ai fost cuminte, vei primi o carte bună, ca să ai o scuză când iar nu ai chef să ieşi în oraş. Dacă ai făcut prostii, iepuraşul de Paşti ştie şi îţi va face cadou un puzzle greu, care te va scoate din minţi.

Gemeni

Zodia gemeni iubeşte să aibă mulţi prieteni, să fie sufletul petrecerii şi să bârfească. Dacă ai fost cuminte, vei primi cadou un smartphone nou, cu care să poţi socializa mai cu spor. Dacă nu ai fost tocmai cuminte de la Crăciun încoace, iepuraşul îţi aduce un obiect vestimentar urât, pe care va trebui să-l porţi cu prima ocazie.

Rac

Racii sunt atât de romantici şi timizi, că toată luema simte nevoia să-I protejeze. Dacă ai fost cuminte, vei primi un spray paralizant, ca să câştigi puţină încredere în tine şi să ieşi mai des în oraş seara. Dacă ai făcut prostii, iepuraşul îţi aduce o fustă scurtă, în care te vei simţi stingheră.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter