Sex: Ce spune despre el cadoul pe care ţi-l dă de Ziua Îndrăgostiţilor

De Adina Radu, pe
Sex

Sărbătorile de iarnă au trecut, dar acum iubiţii noştri trebuie să treacă printr-o altă probă de foc, poate chiar mai ceva ca de Crăciun. Valentine’s Day – sau Ziua Îndrăgostiţilor, Dragobetele – spune-i cum vrei, aproape că a venit, iar ei deja încep să se panicheze: ce cadouri să cumpere? Şi mai important ce vor să transmită cu micile (sau marile) atenţii?
Lumânări parfumate
Nu a stat prea mult timp pe gânduri şi s-a dus la cel mai apropiat magazin, de unde a ales câteva lumânări parfumate. Dacă aveau în formă de inimioară şi mai bine. Zice că s-a „scos” uşor de data asta, că doar te poate da pe spate şi cu nişte ceară frumos mirositoare. Nu vrea să-şi bată capul prea mult cu această sărbătoare, deci probabil că nu este îndrăgostit până peste cap de tine.
Bijuterii
Nimicuri colorate, „zdrăngănele” atârnătoare, cam tot ce se poartă acum. Mai degrabă s-au gândit prietenele lui la tine şi l-au sfătuit ce să îţi cumpere, decât să se complice el. Chiar şi aşa, măcar a cerut ajutorul (chiar dacă unor fete, pe care tu probabil eşti şi geloasă) şi nu ţi-a luat o lumânare parfumată.
Dragoste: Bagajul emoţional îţi poate îmbunătăţi viaţa sexuală
Dulciuri, alte comestibile
Nu se gândeşte la silueta ta şi probabil că puţin îi pasă dacă te vei îngrăşa un pic. Măcar este încă iarnă şi încă nu trebuie să te stresezi cu diete dificile pe care le ţii de obicei când vine vara şi te pregăteşti să-ţi arăţi corpul în costum de baie. Nici la el nu se gândeşte dacă îţi aduce astfel de bombe calorice, probabil plănuieşte să nu se mai uite nici la silueta proprie.
Lenjerie sexy
Îşi doreşte să te vadă şi în alte ipostaze, poate asemănătoare cu ce a văzut el în filmele porno. Sau poate s-a plictisit de pijamalele pe care le porţi când dormiţi şi ar vrea să te ştie femeia fatală a viselor sale.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter