Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciun

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:28
Sex

Dacă eşti în căutarea unui cadou de Crăciun pe ultima sută de metri, de care să vă bucuraţi amândoi, iată mai jos câteva propuneri sexy:

Un costum de la sex-shop

Dacă ai aflat deja una dintre fanteziile sale erotice mult râvnite, dă o fugă până la cel mai apropiat sex-shop, unde se găsesc şi costumaţii, apoi cumpără una care să fie cât mai apropiată de ce îşi doreşte el. Mai departe e simplu să îi faci cadoul: apari îmbrăcată în ţinută la momentul potrivit.
Cadouri sexy pe care le poţi face de Crăciun

Un parfum senzual

Parfumurile de seară sunt mai senzuale şi mirosurile mai pregnante decât cele de zi. În plus, un parfum de seară ţine mai mult şi iubitul tău va rămâne cu amintiri frumoase, mai ales când aşternuturile lui încă păstrează parfumul tău. Poţi alege unul care să îi placă lui foarte mult, iar efectul va fi cu atât mai puternic.

Un inel vibrator

Când vine vorba de plăcerile sexuale în doi, inelul vibrator este una dintre alegerile bune. Poţi găsi la farmacie, în sex-shop sau în supermarket pachetul cu inelul vibrator, la care poţi adăuga şi un lubrifiant ce poate fi folosit şi pe post de ulei de masaj. Inelul vibrator se aşază la baza penisului său, cu partea mai mare în sus, special făcută pentru stimularea clitorisului în timpul partidelor de sex.
Vezi mai multe idei de cadouri sexy pentru Crăciun pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter