Corina la WinterKiss: Îmi place să fac dragoste numai pe perne moi

De PR, pe

Corina a fost miercuri invitata lui Dan Fințescu și a lui OLiX în studioul WinterKiss din Predeal, unde a cântat în fața zecilor de Kissomani, a dat autografe, s-a fotografiat cu fanii și a vorbit despre cel mai recent single al ei, „Perne moi”.
„Pozele de după concert sunt cea mai mare bucurie a mea. Îmi place să fac poze pentru că știu cât se bucură oamenii. Dacă oamenii vin să facă poze cu mine, înseamnă că mă plac”, le-a spus invitata Kissomanilor.

„Cât de moi sunt pernele moi?” a întrebat Dan Fințescu, făcând aluzie la noul hit al Corinei. ”Foarte moi și îmi place să fac dragoste numai pe pernele moi. Nu știu cum vă place vouă, dar mie doar așa îmi place”, a declarat cântăreața. „Și atunci când tu și soțul tău plecați undeva, vă luați pernele cu voi?” a insistat Fințescu. „Facem în așa fel încât să găsim perne moi peste tot”, a răspuns ea.

„Moș Crăciun mi-a adus multă bucurie în familie și armonie, și sănătate. Nu mi-a adus în mod special un cadou, pentru că noi ne facem cadouri tot timpul”, a mai declarat Corina.

Artista le-a mulțumit celor doi DJ-i pentru invitație și a mărturisit că va folosi ocazia pentru a se bucura de zăpadă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter