Ce cadou a ales Familia Regală a României pentru prințul Harry și Meghan Markle

De Oana Dinu, pe Ultimul update Sâmbătă, 19 mai 2018, 09:20
Membrii Familiei Regale a României nu au primit o invitație la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle, dar le-au trimis mirilor un cadou.

Chiar dacă nu vor participa la recepția ce va avea loc mâine la Castelul Windsor, Majestata Sa Margareta şi Principele Radu au ales un cadou de ispirație românească pentru prințul Harry și logodnica sa. Aceștia au cumpărat bijuterii din aur alb, de 14 k, în valoare de 8.000 de lei, conform click.ro.

Pentru prințul Harry au ales o pereche de butoni în valoare de 4000 de lei, iar pentru Meghan o pereche de cercei (1.300 de lei) şi o brăţară (2.800 de lei). Bijuteriile au ca inspiraţie Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi. Casa Regală a ales aceste bijuterii ca un omagiu adus tradiţiilor şi folclorului românesc.

Nu doar Familia Regală a României lipsește de la nunta regală. Niciun alt membru al vreunei case regale din lume, în afară de cea britanică, nu a primit invitație. Cu toate acestea, mirii vor avea 600 de invitați.

Citește și:

Ultimele zile dinaintea nunții, pline de surprize neplăcute pentru Meghan Markle

Efectul Meghan Markle: Ținutele ei au generat vânzări de milioane de lire sterline

Sursă foto: northfoto.com

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter