Cătălin Botezatu le evaluează prin satelit pe concurentele Miss Models International

De Unica.ro, pe

Cătălin Botezatu a fost desemnat membru de onoare al juriului Miss Models International și va fi prezent în seara de 12 iulie la Sibiu pentru a asista la marea finală a concursului internațional de frumusețe.
Designerul, renumit pentru miile de prezentări de modă de până acum, din țară și de peste hotare, și pentru experiența în colaborarea cu manechine celebre, a fost ales de organizatorii americani pentru a decide care dintre cele 20 de concurente merită să câștige marele premiu.
Tinerele care provin din 20 de țări au sosit în România la sfarsitul săptămânii trecute, iar până la finala din 12 iulie, vor participa la o serie de acțiuni pregătitoare, ocazie cu care vor cunoaște potențialul turistic al Sibiului, urmând a-l promova ulterior în țările lor de origine și în Statele Unite ale Americii.
Cătălin Botezatu va ajunge la Sibiu abia cu o seară înaintea finalei, astfel încât le va evalua pe concurente de la distanță. Mai exact, grație tehnologiei de ultimă oră, designerul va intra în teleconferință cu cele 20 de tinere apelând la o conexiune prin satelit.
În perioada cantonamentului de la Sibiu, designerul va fi plecat peste hotare, unde pregătește mai multe prezentări de modă, printre care una de excepție la Monte Carlo. Prin urmare, întâlnirile virtuale reprezintă singura soluție pentru a le cunoaște pe cele care se luptă pentru marele titlu de miss.
Din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.
Miss Models International este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter